Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti észreveszitek, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti észreveszitek, ha a barátnőtök a szeretőjénél volt? Értem ezalatt a viselkedését, illatát és minden egyebet.

Figyelt kérdés
Természetesen a lány fürdik, tiszta ruhát vesz, és nem egyből megy a barátjához a szeretőtől. Köszönöm!
2009. dec. 17. 01:35
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Kedves pontocska, és vesszőcske. Nem, én nem huncutkodok, mert én tényleg szeretem a barátom. Csak idegesítenek az orrukat mindenbe beleütő "na majd én megmutatom", és "na majd én igazságot teszek" emberek. Az ő dolguk/dolga, az élet majd elrendezi, meglásd.
2009. dec. 17. 13:05
 32/36 anonim ***** válasza:
13.05 Azért nincs hari ugye? Csak ha már volt egy kérdés gondoltam válaszolok a kérdezönek. További szépnapot, üdv .....vesszöcske.
2009. dec. 17. 14:02
 33/36 anonim ***** válasza:
27%
gerinctelen k*rva vagy :D
2009. dec. 17. 16:51
 34/36 anonim ***** válasza:
50%

Egyáltalán nem kéne elítélni a kérdezőt. Kívánom mindenkinek hogy kerüljön ilyen helyzetbe és döntsön okosan. Kíváncsi lennék mi sülne ki belőle.

Egyébként szerintem is egyszer minden kiderül. Egy ideig lehet titkolni, de aztán elbukik valamin a dolog.

2009. dec. 18. 19:45
 35/36 kolosszus22 ***** válasza:
52%

Előzőnek! Nah ja, szegény kérdező, mindjárt még meg is sajnálom a sanyarú helyzete miatt! Pff....

Már leírták százszor, de leírom még egyszer neked is!

Ha valakivel nem megy a szex, azt meg lehet beszélni és törekedni lehet arra, hogy jobb legyen, csak meg kell beszélni, de ha még ez sem segít akkor külön kell válni és mindenki keres magának megfelelőbb partnert.

De ez, hogy aljas, szar módon átverem és megalázom a másikat azzal, hogy mással kefélek majd utána a szemébe jópofizik és minden ok. Szerencsétlen egy ember a kérdező párja, hogy kifogott egy ilyen nőt, mert feleslegesen vesztegeti rá az idejét, csak nem tud róla, pedig kereshetne magának egy normális nőt! Ezt kellene felfogni!

2009. dec. 18. 22:44
 36/36 anonim ***** válasza:

Rossz a kérdés. Ugyanis nem tudjuk hogy megcsalnak-e vagy sem. Előfordul hogy gyanakszunk és akkor vagy bejön vagy nem ha utánanézünk a dolognak. De biztosra nem tudhatjuk.

Mindenesetre ha megváltozik a viselkedése, idegen illatot érzünk rajta stb, az okot adhat a fokozottabb figyelemre.

2011. ápr. 13. 13:43
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!