Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti észreveszitek, ha a barátnőtök a szeretőjénél volt? Értem ezalatt a viselkedését, illatát és minden egyebet.
Figyelt kérdés
Természetesen a lány fürdik, tiszta ruhát vesz, és nem egyből megy a barátjához a szeretőtől. Köszönöm!2009. dec. 17. 01:35
1/36 anonim válasza:
Bár én lány vagyok, de az egyik pasim mesélte hogy egyszercsak azt vette észre a barátnőjén hogy feltűnően jókedvű...akkor lett gyanús,és később be is igazolódott hogy rendszeresen félredugott.
2/36 anonim válasza:
A viselkedés megváltozik! Amikor engem megcsaltak, akkor voltak váratlan kedveskedések, ajándékok. (ez mindig a bűntudat jele)A szokásosnál többet járt el, kevesebb lett a szex, kifogásokat keresett stb. Ha rákérdezel szemtől szemben szépen, hogy figyelj, úgy érzem van valakid, akkor a reakcióból tuti lejön! Főleg ha el kezd támadni!!! De ha nem vagy betegesen féltékeny típus, ám mégis úgy érzed valami nem okés, akkor az általában be is igazolódik...
3/36 A kérdező kommentje:
igazából nekem van valakim, és érdekel, hogy rájöhet-e...
2009. dec. 17. 01:52
4/36 anonim válasza:
A kérdésből az hallatszik ki, mintha te lennél az akivel megcsalnak valakit... Azt írod, hogy: a lány előtte megfürdik, tiszta ruhát vesz... szóval te ezt tudod, és látod. Vagyis te vagy a szerető... Na de mindegy... a második is én voltam!
5/36 anonim válasza:
Hehe megint én... hogy ráéreztem :)
6/36 anonim válasza:
Nem akarok beledumálni, de ez a legnagyobb gerinctelenség... Minek megcsalni valakit? Hagyd ott ha erre képes vagy! Én ezt mondtam a volt barátnőmnek is. Ha egy lány tud nyihogni valaki más alatt, és nem jut eszébe, hogy ez vajon hogy esne annak akit megcsal... akkor az már baromira nem érez semmit a másik iránt. És ezt csinálni szemétség...
7/36 A kérdező kommentje:
kínos, de a párommal nem megy jól a sex. az ex-el meg igen-igen jól...
2009. dec. 17. 01:55
8/36 A kérdező kommentje:
nem állítom, hogy nem szemétség. nem vagyok rá büszke, de a saját lelkiismeretemmel nekem kell elszámolnom. majd kiderül, hogy megy. amúgy meg tényleg szeretem. nem kell hinni nekem, de nem szeretném csak azért elhagyni, mert fent akadtunk egy dolgon. természetesen, ha idővel sem lesz jobb a helyzet, akkor muszáj lesz váltani.
2009. dec. 17. 01:59
9/36 anonim válasza:
De figyelj, ha szeretek valakit, akkor nem tudom megcsalni, mert tudom, hogy ez neki milyen mérhetetlen fájdalom lenne. Emiatt lelkifurdalásom támad, méghozzá olyan, hogy nem tudom megtenni. Normális esetben ez így működik. Egyébként meg hogy gondolod? Majd később jobb lesz a szex? Vagy most már így éled le az életed? Miért nem mondtad el neki, hogy nem jó valami, hogy mi nem jó? Ezeket meg kell beszélni... Ha meg már simán nem kívánod, akkor megint csak nincs szerelem... már csak ragaszkodás van, kvázi társfüggés...
Ja, végig én vagyok... ketteske :)
10/36 anonim válasza:
A nők nem tudnak hazudni, csak azt hiszik. Elárul mindent a szemük és a mimikájuk, a hanglejtésük és a viselkedésük. Sokan abba na tudatban vannak most is, hogy átverhetnek, de csak röhögök rajtuk titkon. MUHAHA !
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!