Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti észreveszitek, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti észreveszitek, ha a barátnőtök a szeretőjénél volt? Értem ezalatt a viselkedését, illatát és minden egyebet.

Figyelt kérdés
Természetesen a lány fürdik, tiszta ruhát vesz, és nem egyből megy a barátjához a szeretőtől. Köszönöm!
2009. dec. 17. 01:35
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

engem megcsalt a párom, bár minden jó volt. Jólehet a szex talán kicsit laposabb lett az évek során, de ezt fel lehet javítani, újítani. Így is történt. DE miután megcsalt, nagyon levágós volt. Látszott a szemén, a kedvén az egész lényén. HA valakit SZERETSZ, és úgy dugsz félre, akármiért is, tutira látszódni fog rajtad. Valahol bűntudatod lesz.

Egyébként pedig, száradjon le a farka az olyan pö*snek, aki tönkreb**z egy élő, talán éppen döcögő,élő kapcsolatot.

28/F

2009. dec. 17. 09:51
 22/36 anonim ***** válasza:
44%
IP cim alapján visszakerestelek, igy már tudom az email cimed, igy rád keresek az wiwen és már tudom is ki vagy!!! Megkeresem az ismeröseid közt a barátod és megirom neki mit müvelsz! Kezdhetsz aggodni, ugyse szereted nem gáz ha otthagy igaz? Gyözz meg hogy jo kislány leszel és talán nem töröm össze a barátod szivét.
2009. dec. 17. 10:12
 23/36 kolosszus22 ***** válasza:
30%

07:52 te aztán büszke lehetsz magadra!;) Vannak balf@sz nők és férfiak akiket az orruknál fogva lehet vezetni, de előbb utóbb azért nekik is leesik a tantusz! Engem még nem tudott átverni nő és nem is fog, ahhoz én túl jól ismerem a reakcióikat, megnyilvánulásaikat, na és alapból sem bízom bennük túlzottan.

Egyébként én is azt mondom, hogy ez egy gerinctelen dolog, ha valami nem működik azt meg kell beszélni vagy ha úgy sem megy külön kell válni és keresni olyat akivel jobb.

22/F

2009. dec. 17. 11:06
 24/36 anonim ***** válasza:

"saját lelkiismeretemmel nekem kell elszámolnom"

Ez való igaz. De ő hogy fog elszámolni az egész helyzettel? Azt a dühöt, csalódást, fájdalmat, önhibáztatást, megaláztatást ő hogy fogja elszámolni magával?? Ne magadat nézd! Csak egy kis empátia. Akkor ezek szerint ő is nyugodtan megcsalhat téged!!??

Mellesleg meg a ha nem annyira jó a szex, azt meglehet oldani, megbeszélni és fellendíteni. De te GYÁVA vagy, menekülsz és a könnyebbik utat választod. Szép kis lelked lehet. És te nem szereted őt legalábbis nem szerelemmel, max szeretettel, mert akkor nem kivánnál mást. "aki szeret az nem tud csalni ".

2009. dec. 17. 11:06
 25/36 anonim ***** válasza:
66%
10:12-es, te egy igazi... vagy. Ne ártsd bele magad mások dolgába. Teljesen mindegy, hogy mit tett a kérdező, neked ehhez semmi közöd. Az élettől úgyis megkapja mindenki, ami jár.
2009. dec. 17. 11:07
 26/36 anonim ***** válasza:
Ha csókolózott, akkor a szájának más a "puhasága" (ez 1-3 napig érezhető), szextől megváltozik az illata(pár órától-1,2 napig), a viselkedése is elvileg változik, sőt érezni rajta a partner "szagát" is(kb 3-4 órán át). Legalábbis a sajátomat észreveszem azon akivel együtt voltam, és azt is hogy megváltozott az illata. Meg osztálytársaimon is érzem, ha előző nap csinálták. Kicsit gyengébb "illat" mint amikor vérzésük van.
2009. dec. 17. 11:19
 27/36 anonim ***** válasza:
48%
07:52 : Általában az ilyen nőket hívom Én K@rvának, mint amilyen te vagy... barátnőm soha nem érti hgoy lehet vélemény alapján lek&rvázni valakit.. hát egy ilyen után sztem lehet :)
2009. dec. 17. 11:50
 28/36 anonim ***** válasza:
30%

Egy jellemtelen mocskos r*iban*c az ilyen, már bocs.

Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak, igen, észre lehet venni. Főle akkor ha már elég rég vagytok együtt, és nagyon jól ismeritek egymást. Előbb vagy utóbb tuti kiderül.

2009. dec. 17. 11:51
 29/36 anonim ***** válasza:
11.07. Szóval .... és vesszőcske is vagyok. Ja és ilyen visszakeresés nincs, csak blőff volt hogy a kis butus kicsit magábaszáljon. Tapasztalatból tudom mit érezne a srác ha kiderülne a huncutság, én 2év alatt se hevertem ki hogy megcsaltak, és sok olyat tudok aki emiatt lett öngyilkos mert az egész életét a párjára alapozta és bukott mindent, sok évnyi időt energiát, és huss tovaszál az idil. De a te hozzászolásodból gondolom hogy te is huncutkodsz és van takargatni valód!!!
2009. dec. 17. 12:34
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Voltaképpen nem is értem, miért álltok szóba a kérdezővel. Szerintem nem érdemel különlegesebb elbánást, mint bármelyik csaló és hazudozó.
2009. dec. 17. 13:02
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!