Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Pár napja késik és megijedtem
Figyelt kérdés
A barátommal szoktunk pettingelni, még szűz vagyok! 6 napja késik a menstruációm de közbe meg is voltam fázva, most is beteg vagyok. A péniszével még nem hatolt be csak a csiklómat izgatta vele, de még jóval azelőtt mielőtt elment!2009. dec. 15. 20:27
1/9 A kérdező kommentje:
Késhet a betegség miatt?
2009. dec. 15. 20:28
2/9 anonim válasza:
nem lehetsz terhes! bármi oka lehet h késik a menstruációd.
de így ne is feküdj majd le vele, ha ennyire tájékozatlan vagy!:S
3/9 anonim válasza:
ha nem került sperma a hüvelyedbe, pl. pettingnél nem oda élvezett a pasid, akkor nem lehetsz.
5/9 A kérdező kommentje:
tehát akkor szinte biztos h nem ugye?
2009. dec. 17. 18:08
6/9 anonim válasza:
hát ha elélvezett és a kezén maradt sperma és úgy nyúlt beléd akkor lehetsz. de nagyon kizártnak tartom h az lennél. a betegség miatt késhet.de ha nem jön meg a jövő hétig ajánlott venni egy tesztet biztos ami biztos alapon.
7/9 anonim válasza:
Ha nem volt szex védekezés nélkül akkor nem lehetsz terhes. Azért nem olyan könnyű teherbe esni:) Viszont ha szexre kerül a sor, védekezzetek, hiába kihúzza előtte, az előváladékban lehetnek spermiumok.
8/9 anonim válasza:
miért nem azt kérdezted hogy ha nézel e egy almát akkor elmúlik e az éhséged :D... nem valószínű, ha szűz vagy igen nehéz teherbe esni ez eddig csak Máriának sikerült elvileg...aztán lehet hogy te leszel a következő akinek istentől lesz gyereke :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!