Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
StephanieXx kérdése:
Meg lehet EZT bocsátani? Mennyire "normális, és semmiség"?
Figyelt kérdés
Tudom nekem kell eldöntenem,nem azért írom ki a kérdést.A lényeg a barátom,amiért nem volt "szex",a spermáját az arcomba kente...ami szarintem roppant megalázó volt.Szerinte "ez" semmiség,mivel nem igazán vannak barátai,ezért kérem a TI véleményeteket...,hogy mit csinálnátok,és mennyire "semmiség"
Köszönöm.
2009. dec. 15. 12:09
31/50 anonim válasza:
14:46=14:50, csak közben írtak. Egyébként egyetértek szerintem is legfeljebb annyinak néz ki, vissza is léptem megnézni a korát, hogy jó helyen járok-e...
32/50 anonim válasza:
Na basszus... szóval a második 50-es:D
33/50 anonim válasza:
En googleban talaltam meg....hat nem egy fonyeremeny...de hat izlesek es pofonok..az ilyen kis csibeket reggelente eszem... a sajat piritosara kene kenje a magjat...onnan egye le reggelinek...kis kocsog...nem normalis dolog amit csinalt.
34/50 anonim válasza:
Hát,ez elképesztő.AZért mert nem volt szex,még nem kell ilyet csinálni.Meg mi az,hogy bosszút áll?Ha valakibe szerelmes vagy,akkor szerintem,eszedben sem jut ilyesmi.Nekem legalábbis sosem volt ilyen gondolotam...Amúgy meg,ezek után,szerintem ne is legyen szex...
35/50 anonim válasza:
Ahogy elnézem, neki is az arcára lehetne verni, miközben alszik :) megérdemelné.
36/50 anonim válasza:
na ez durva....nem mondom, orális szex közben néha előfordul ilyesmi, de a barátnőm ezért nem neheztel, sőt, ő irányítja a dolgokat, de így nagyon szemét dolog....
37/50 anonim válasza:
amúgy elég gáz a gyerek, ránézésre sem OK.... (előző)
38/50 anonim válasza:
Ez nem beteges így fejezi ki h mennyire szeret szerintem örülnöd kéne neki meg a bőrödnek is jót tesz!
39/50 A kérdező kommentje:
:Duhhh Köszönöm a válaszokat.Sokat segítettek:)
Most miután elszállt a mérgem egy réssze...rájötten,hogy nem is volt olyan jó ötlet kiírni a nevét,mert ez egyenlő az én személyemmel is..
:DMindegy...már,nem magyarázkodok..
2009. dec. 15. 21:48
40/50 anonim válasza:
Ami azt illeti pont ilyen esetben ítéltek már embert el nemi erőszakért.
De sebaj, holnap meg rász*rsz rá a fejére amikor alszik, így megy ez egy egészséges párkapcsolatban, nem?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!