Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meg lehet EZT bocsátani?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

StephanieXx kérdése:

Meg lehet EZT bocsátani? Mennyire "normális, és semmiség"?

Figyelt kérdés

Tudom nekem kell eldöntenem,nem azért írom ki a kérdést.A lényeg a barátom,amiért nem volt "szex",a spermáját az arcomba kente...ami szarintem roppant megalázó volt.Szerinte "ez" semmiség,mivel nem igazán vannak barátai,ezért kérem a TI véleményeteket...,hogy mit csinálnátok,és mennyire "semmiség"

Köszönöm.

2009. dec. 15. 12:09
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%

Mi szeretjük egymást a párommal, és egyszer amikor aludtam az arcomra élvezett, azt mondta, hogy nagyon szexi voltam és már régebben is beszéltünk erről. Engem nem zaklatott fel.

De ez más eset, mert a pasid bosszúból csinálta, ami szerintem elég nagy parasztság. De Te tudod, hogy milyen kapcsolatban vagytok egymással. A pofon mindenképp járt neki!! :)

2009. dec. 15. 13:49
 22/50 anonim ***** válasza:
Szerintem keress egy ennél okosabb,rendesebb pasit,szerintem felesleges idő-,energiapazarlás,kár egy ilyen miatt idegeskedni
2009. dec. 15. 13:53
 23/50 A kérdező kommentje:

Szemző Balázs...myvip <---Róla van szó

Felelőtlenség tőlem,hogy kiírom...de ez van.

Ha "ő" bosszúból,azt tette amit tett...akkor legalább tudátok/tudjákó,hogy kíről is van szó...

2009. dec. 15. 13:57
 24/50 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Mindenképpen meg kellett valakivel/valakikkel "beszélnem"a barátaim ezt a kapcsolatot alapból nem támogatták...Nekik nem merem elmondani...hiszen tudom,hogy én választottam...

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

Még annak a "Picasso" rajzosnak is:D

2009. dec. 15. 13:59
 25/50 anonim ***** válasza:
32%
utolsó előtti kommented után: zsák a foltját
2009. dec. 15. 14:10
 26/50 anonim ***** válasza:

XD XD naszép XD

ennyit a kommunikáció és médiatudomány hallgatókról XD mindig tudtam, hogy valami nincs velük rendben XD

2009. dec. 15. 14:17
 27/50 anonim ***** válasza:
91%
háháh XD gyorsan hagyd ott, mert aki az arcodra keni álmodban és fiú létére lolát meg barbet hallgat, az nem normális :D:D:D
2009. dec. 15. 14:31
 28/50 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez tényleg beteges... Még ha egy 14 évesről lenne szó, akkor is meglepne, de hogy 21 évesen valaki ennyire borult legyen? Egyáltalán hogy jut ilyen baromság az eszébe, "bosszúból"???????? Érdekes személyiség lehet.
2009. dec. 15. 14:46
 29/50 anonim ***** válasza:
95%
Akkor te lennel a Timike...ugye?Jol lattam..hat elottem kerdezte valaki, hogy 21 evesen ennyi eszet..de hat ugy nez ki mint egy 14...na mindegy..helyes lanynak tunsz...lepj tovabb...ez egy kis agyilag nulla pasi...antifi...blala..meg Lola..bblabla...pfuj....
2009. dec. 15. 14:50
 30/50 anonim ***** válasza:
100%

Most látom, hogy kiírtad ki az...:D Szép visszavágás:D myvippel nem szórakozom, de iwiwen rákerestem, 1-et dobott ki és 21 szóval gondolom Ő az. Hááát, őszintén szólva, nem szoktam ilyesmit mondani, de ki is nézem belőle ezt a színvonalat.

Mellesleg egyedülállónak van kiírva. Remélem dobtad:)) Én nem tudnék szemet hunyni egy ilyen ostobaság felett, mert ilyet ép ésszel senki nem művel.

2009. dec. 15. 14:50
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!