Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet EZT bocsátani? Mennyire "normális, és semmiség"?
Tudom nekem kell eldöntenem,nem azért írom ki a kérdést.A lényeg a barátom,amiért nem volt "szex",a spermáját az arcomba kente...ami szarintem roppant megalázó volt.Szerinte "ez" semmiség,mivel nem igazán vannak barátai,ezért kérem a TI véleményeteket...,hogy mit csinálnátok,és mennyire "semmiség"
Köszönöm.
Mi szeretjük egymást a párommal, és egyszer amikor aludtam az arcomra élvezett, azt mondta, hogy nagyon szexi voltam és már régebben is beszéltünk erről. Engem nem zaklatott fel.
De ez más eset, mert a pasid bosszúból csinálta, ami szerintem elég nagy parasztság. De Te tudod, hogy milyen kapcsolatban vagytok egymással. A pofon mindenképp járt neki!! :)
Szemző Balázs...myvip <---Róla van szó
Felelőtlenség tőlem,hogy kiírom...de ez van.
Ha "ő" bosszúból,azt tette amit tett...akkor legalább tudátok/tudjákó,hogy kíről is van szó...
Köszönöm a válaszokat:)
Mindenképpen meg kellett valakivel/valakikkel "beszélnem"a barátaim ezt a kapcsolatot alapból nem támogatták...Nekik nem merem elmondani...hiszen tudom,hogy én választottam...
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Még annak a "Picasso" rajzosnak is:D
XD XD naszép XD
ennyit a kommunikáció és médiatudomány hallgatókról XD mindig tudtam, hogy valami nincs velük rendben XD
Most látom, hogy kiírtad ki az...:D Szép visszavágás:D myvippel nem szórakozom, de iwiwen rákerestem, 1-et dobott ki és 21 szóval gondolom Ő az. Hááát, őszintén szólva, nem szoktam ilyesmit mondani, de ki is nézem belőle ezt a színvonalat.
Mellesleg egyedülállónak van kiírva. Remélem dobtad:)) Én nem tudnék szemet hunyni egy ilyen ostobaság felett, mert ilyet ép ésszel senki nem művel.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!