Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet EZT bocsátani? Mennyire "normális, és semmiség"?
Tudom nekem kell eldöntenem,nem azért írom ki a kérdést.A lényeg a barátom,amiért nem volt "szex",a spermáját az arcomba kente...ami szarintem roppant megalázó volt.Szerinte "ez" semmiség,mivel nem igazán vannak barátai,ezért kérem a TI véleményeteket...,hogy mit csinálnátok,és mennyire "semmiség"
Köszönöm.
Kedves Válaszolók!
Az illető 21 éves,a kérdést miatta írtam ki,nem miattam.Ezért ha kérhetem,úgy írjatok,mintha neki mondanátok a választ,hogy lássa be,hogy irreális amit elkébzel...Köszönöm a válaszokat:)
hát gyerekes és paraszt nagyon. dobd ki a fenébe, de előtte terjesszed ezt el, hogy minden csaj tudja meg milyen ez a patkány.
de azon is mosolygok, hogy neked ezt ide ki kell írni kérdésnek, ennyire nulla az önbecslésed, hogy nem vágtad képen az ébredés pillanatában egy lapáttal és dobtad ki a fenébe?
ne gondolkozz már, ha meg visszamész hozzá meg megbocsájtod neki, akkor ne is írj ide, mert csak felhúzzuk magunkat azon, hogy mennyire hülye vagy.
Ez így elelvás után rádkenni azért beteges viselkedés. Az, hogy nincs szex és ő elintézi magának még csak-csak rendben van, de azért így... Én nem tenném.
Tényleg odakente, vagy csak szájal vele? Te vetted észre vagy ő mondta el reggel?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!