Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meg lehet EZT bocsátani?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

StephanieXx kérdése:

Meg lehet EZT bocsátani? Mennyire "normális, és semmiség"?

Figyelt kérdés

Tudom nekem kell eldöntenem,nem azért írom ki a kérdést.A lényeg a barátom,amiért nem volt "szex",a spermáját az arcomba kente...ami szarintem roppant megalázó volt.Szerinte "ez" semmiség,mivel nem igazán vannak barátai,ezért kérem a TI véleményeteket...,hogy mit csinálnátok,és mennyire "semmiség"

Köszönöm.

2009. dec. 15. 12:09
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
100%
:DDD Beteg a gyerek. Hány éves?
2009. dec. 15. 12:11
 2/50 anonim válasza:
100%
ez durva
2009. dec. 15. 12:12
 3/50 anonim ***** válasza:
75%
Igazából ez nem megalázó. Valahol olvastam, hogy ha a nő megengedi a párjának, hogy az arcára élvezzen akkor nagyon nagy a kötödés közöttük. Sajnos nem tudom másképp leírni, mert ezt a cikket nem most olvastam. Ennyi maradt meg bennem. Ez csak egy vélemény a sokból.
2009. dec. 15. 12:15
 4/50 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszolók!

Az illető 21 éves,a kérdést miatta írtam ki,nem miattam.Ezért ha kérhetem,úgy írjatok,mintha neki mondanátok a választ,hogy lássa be,hogy irreális amit elkébzel...Köszönöm a válaszokat:)

2009. dec. 15. 12:15
 5/50 A kérdező kommentje:
A harmadik válaszolóval egyetértek.Viszont ezt "bosszúból"csinálta,és hozzá kell tennem,hogy miután elaludtam.Így más a felállás.
2009. dec. 15. 12:17
 6/50 anonim ***** válasza:
77%

hát gyerekes és paraszt nagyon. dobd ki a fenébe, de előtte terjesszed ezt el, hogy minden csaj tudja meg milyen ez a patkány.

de azon is mosolygok, hogy neked ezt ide ki kell írni kérdésnek, ennyire nulla az önbecslésed, hogy nem vágtad képen az ébredés pillanatában egy lapáttal és dobtad ki a fenébe?

ne gondolkozz már, ha meg visszamész hozzá meg megbocsájtod neki, akkor ne is írj ide, mert csak felhúzzuk magunkat azon, hogy mennyire hülye vagy.

2009. dec. 15. 12:20
 7/50 anonim ***** válasza:
100%
Rá kellet volna kenni az ő fejére. Álmodban így orvul letámadni, máskor meg megerőszakol míg alszol...
2009. dec. 15. 12:21
 8/50 anonim ***** válasza:
100%

Ez így elelvás után rádkenni azért beteges viselkedés. Az, hogy nincs szex és ő elintézi magának még csak-csak rendben van, de azért így... Én nem tenném.

Tényleg odakente, vagy csak szájal vele? Te vetted észre vagy ő mondta el reggel?

2009. dec. 15. 12:21
 9/50 anonim ***** válasza:
100%
Hát csak bosszúból tette, akkor egy szemét dög.A férjemtől sem tűrném el. De volt már olyan, hogy olyan viccesre sikerült a szeretkezés, hogy a végén a hajamba törölte a kezét. mindketten röhögtünk, mert akkor más volt a szituáció.
2009. dec. 15. 12:22
 10/50 anonim ***** válasza:
100%
Egy kicsit baromállat a barátod, nem? Perverz visszamaradott stb stb stb. ja és nem csaj vagyok.
2009. dec. 15. 12:25
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!