Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akinek van szeretője, attól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek van szeretője, attól kérdezném?

Figyelt kérdés
Tudom aljanép vagyok, hogy házas ember nője vagyok - mentségemre szolgáljon, nem én kezdeményeztem - viszont, akik hasonló cipőben járnak, azoktól kérdezném, hogy ti szoktatok-e bármit is kapni a szeretőtöktől?
2009. dec. 14. 23:25
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
48%
sok értéktelen ember...én sem értem ezt a szerető-vagyok, szeretőt-tartok baromságot. Ennyire semmit nem ér, amikor valaki szerelemből hűséget esküszik valakinek? vagy csak ennyire buta, akaratgyenge, fantáziátlan mindenki, hogy nem birja ujra és ujra a Feleségében megtalálni a boldog szerelmet!?
2009. dec. 17. 01:36
 22/33 anonim ***** válasza:
Nem én vagyok az, akinek viszonya van egy házas férfival, hanem nagynéném, aki egy 3 szobás lakást kapott a szeretőjétől..khm(((((:
2009. dec. 17. 08:52
 23/33 anonim ***** válasza:
Nekem mindig van szeretőm! Nem tehetek róla, ragadnak rám a pasik!Én sose veszek ajándékot, de Tőlük szoktam kapni! Nekem van otthon egy dugi helyem ezekre :-)
2009. dec. 17. 10:08
 24/33 anonim ***** válasza:
ja még annyit: volt egy 2 gyermekes családapa szeretőm, soha nem vett nekem semmit. Elhagyta a családját miattam és 6 éve még mindig fülig szerelmes.Bár nem vagyunk már együtt. Úgyhogy a szerelem nem az ajándék osztogatáson múlik. De erre is úgy kell megtanítani 1-2 baknyulat, mert amúgy hülyék az ilyen "örömet okozó" dolgokhoz.
2009. dec. 17. 10:14
 25/33 anonim ***** válasza:
10:08 És minek mentél hozzá a férjedhez?
2009. dec. 17. 12:51
 26/33 anonim ***** válasza:
Igen, születésnap, karácsony, stb., bár nem túl komoly dolgokat, és ez vice versa, bár nem én, hanem az unokatestvérem volt ilyen helyzetben évekig. Valójában csak azért a válasz, hogy leírhassam, ha nem te csábítottad el a férfit, semmiképp sem vagy aljanép. Sok házasságot csak a lakás, gyerek vagy pénz tart egyben. Sem a feleség, sem a szeretőd, sem te nem tehettek róla, elvégre a szerelem nem kérdezi meg, hogy jöhet-mehet vagy sem, ahogy az elhidegülés vagy a vágy sem.
2009. dec. 17. 13:35
 27/33 A kérdező kommentje:

Még mindig nagyon kedvesek vagytok, hogy írtok, köszönöm mindenkinek :).

Én is sokat gondolkozom azon, hogy vajon mi hiányozhat neki a feleségével való kapcsolatában. Amúgy ez sosem szokott szóba kerülni.

2009. dec. 17. 18:11
 28/33 anonim ***** válasza:
12.51- Neked ki mondta, hogy férjnél vagyok???
2009. dec. 17. 19:41
 29/33 anonim ***** válasza:
Gondolom a dugihelyből következtetett. Vagy legalább is hogy kapcsolatban élsz.
2009. dec. 18. 08:43
 30/33 anonim ***** válasza:

12-15 11:09 vagyok.

Nekem egy idő után beszélt az otthoni dolgokról. Hogy mi hiányzik neki, meg mindent megbeszéltünk, és nagyon jól megértettük egymást mindenben. Ha neked nem beszél a belső dolgairól, meg hogy igazából mi hiányzik neki otthon, akkor nem hiszem hogy meg akarná osztani az életét veled, inkább csak örül hogy van valaki akivel jól érzi magát, meg jókat lehet szexelni. Szóval köztem és a szeretőm között nagyon nagy lelki kapcsolódás volt, ezért hagyta el a feleségét, és ezért vagyunk együtt most is.

2009. dec. 18. 08:47
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!