Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek van szeretője, attól kérdezném?
Hm, aljanép? Ugyan én viszonylag erkölcsös vagyok, de vannak dolgok, amik ellen nem nagyon tehetünk. Az emberi vágy az egyik ilyen.
Én randiztam házas férfival, de nem feküdtünk le. Ő lett volna akkor az első, de úgy gondoltam, nem egy házasemberrel kéne megtenni... :D Pár hónap múlva szakítottunk.
Hm, a kérdésedre válaszolva: igazából akkor 17 éves kis csitri voltam, így néha bizony kényeztetett :) (nem drága ékszerekre kell gondolni)Kis apróságok voltak, de nagyon örültem nekik.
Nagyon köszönöm az eddigi válaszaitokat :).
Úgy gondolom, amit ebből a kapcsolatból kaphatok, azt megkapom (és az nem tárgyi jellegű). Csak valamiért azt hittem, hogy materiális dolgot is kellene kapnom annak bizonyítékául, hogy nem csak kihasznál engem.
szerintem ha igazán szeretne otthagyná a nőt... :S
de igy ez olyan butaság meg valaki a végén ugyis szenved :S és ez nemjo :(
Kedves Utolsó!
Sajnos neked tökéletesen igazad van :(
Ugy latom h nem az egyeduli vagyok akinek hazas ferfivel van viszonya.en egyszer kaptam tole egy nagyobbacska ajandekot,a tobbi kisebb dolgok voltak.Persze amikor mentunk valahova mindig o fizetett,kiranduloskat,mindent.
Nemreg dontottunk ugy h jobb megint egy kicsit szunetet tartani,mert koztunk mar durvult el a helyzet.Tul sok talalka,tul sok szeretkezes...es a felesege rajott...Neked h van a torteneted,kedves kerdezo?:)
tudod ha szeretne és te lennél neki a fontos,lépne.ha veled akarna lenni,szó nélkül elhagyná a feleségét.
magamból indulok ki:volt egy 8 éves kapcsolatom.megismertem egy fiút,beleszerettem.jól éreztük magunkat együtt.sose kérte hogy hagyjam el az akkori párom,és sose ígért semmit.csak jó volt együtt.kaptam apró ajándékokat.és tudod mikor szerelmes lettem belé,akkor elhagytam a párom,mert nem bírtam elviselni a jelenlétét,azt hogy hozzám érjen...csak a másikat akartam.szinte idegesített hogy ott van.és léptem magamtól.szóval ha szeret és veled akarna lenni hidd el elhagyná a feleségét.és megajándékozna.mert adni akar,boldognak akar látni.ha beszél arról hogy elhagyja a feleségét miattad,ne éld bele magad!sose hagyja el!minél többször hangoztatja hogy elválik,annál biztosabb hogy nem fog.az igazi9 érzelmeknek nem kell ígéret.nem kell felkészülni rájuk.csak úgy jönnek.valami vezérel.
mérlegeld ezt kérlek.meg szenvedés lesz a vége!ez biztos!és minimum két ember szenvedni fog.ugye te is tudod kik azok???
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!