Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek van szeretője, attól kérdezném?
nem vagy aljanép. egy működő kapcsolathoz 2 ember kell. egy nem működő kapcsolathoz szintén kettő.
különben tőlem kapnál ajándékot. :)
sok boldogságot!
Én voltam szerető (elpazarolt évek...) és mindig kaptam ajándékot tőle és én is adtam neki. Valahogy megpróbáltuk azt a kapcsolatot úgy csinálni, mintha normális kapcsolat lett volna, együtt alvás nélkül.
De attól még ugyanolyan elcseszett kapcsolat volt, csak nem akartam észrevenni :-( Egy ilyen kapcsolatra kár az időd vesztegetni, akármennyire fiatal vagy.
Hát nem te csalod meg a feleségét, hanem ő.
én még fiatal vagyok ahhoz, hogy ebben a helyzetben legyek, de az biztos, hogy nem járnék olyan sráccal, aki közben más csajjal fekszik össze.
Vagy ti nem fogtok azon összeveszni, hogy téged megcsal-e igaz?
Én nem értem ezt a feleséges pasival járást, most jöttem rá...
Igen, én is attól tartok, hogy minden perspektva nélküli ez a kapcsolat. Nem akartam belemenni, de sajna az érzelmek elsodortak. Kilépni meg nem tudok.
Amúgy az asszony téma, valahogy sosem merül fel...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!