Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akinek van szeretője, attól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek van szeretője, attól kérdezném?

Figyelt kérdés
Tudom aljanép vagyok, hogy házas ember nője vagyok - mentségemre szolgáljon, nem én kezdeményeztem - viszont, akik hasonló cipőben járnak, azoktól kérdezném, hogy ti szoktatok-e bármit is kapni a szeretőtöktől?
2009. dec. 14. 23:25
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
74%
Nem szolgál mentségedre, hogy nem te kezdeményeztél. Kettőn áll a vásár, tudod... ;)
2009. dec. 14. 23:33
 2/33 anonim ***** válasza:
58%
Sosem kaptam semmit, és én sem vehettem semmit sem, mert úgye ott az asszony... :(
2009. dec. 14. 23:34
 3/33 anonim ***** válasza:
82%
Már az sem szép,hogy nem találsz magadnak független pasast,de aki még ajándékért ?
2009. dec. 14. 23:37
 4/33 A kérdező kommentje:
Nem az ajándékért, hanem mert szeretem...
2009. dec. 14. 23:38
 5/33 anonim ***** válasza:
37%

nem vagy aljanép. egy működő kapcsolathoz 2 ember kell. egy nem működő kapcsolathoz szintén kettő.

különben tőlem kapnál ajándékot. :)

sok boldogságot!

2009. dec. 14. 23:41
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam szerető (elpazarolt évek...) és mindig kaptam ajándékot tőle és én is adtam neki. Valahogy megpróbáltuk azt a kapcsolatot úgy csinálni, mintha normális kapcsolat lett volna, együtt alvás nélkül.

De attól még ugyanolyan elcseszett kapcsolat volt, csak nem akartam észrevenni :-( Egy ilyen kapcsolatra kár az időd vesztegetni, akármennyire fiatal vagy.

2009. dec. 14. 23:44
 7/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem te csalod meg a feleségét, hanem ő.

én még fiatal vagyok ahhoz, hogy ebben a helyzetben legyek, de az biztos, hogy nem járnék olyan sráccal, aki közben más csajjal fekszik össze.

Vagy ti nem fogtok azon összeveszni, hogy téged megcsal-e igaz?

Én nem értem ezt a feleséges pasival járást, most jöttem rá...

2009. dec. 14. 23:50
 8/33 A kérdező kommentje:

Igen, én is attól tartok, hogy minden perspektva nélküli ez a kapcsolat. Nem akartam belemenni, de sajna az érzelmek elsodortak. Kilépni meg nem tudok.

Amúgy az asszony téma, valahogy sosem merül fel...

2009. dec. 14. 23:55
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
én nem ítélem el csak elvből nem lennék szerető mert mindig arra gondolnék h mi van ha ugyanezt megcsinálja velem valaki. dehát a szerelem nagy úr. szerintem ha szeret akkor biztos kapsz valamit. ha nem akkor meg csak kihasznál...
2009. dec. 15. 00:32
 10/33 anonim ***** válasza:
33%
Én szoktam:)
2009. dec. 15. 02:45
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!