Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Sex életed első barátjával?
Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Mit gondoltok arról hogy vki egyetlen fiúval éljen át mindent elsőnek:csók,járás,ajándékok,bemutatás a családnak,bemutatkozás a fiú családjánál,...és a sex is.Szerintetek jó dolog mindent egyetlen fiúval átélni első alkalommal,v jobb ha több fiúval éled ezeket át(pl. csókolózol vkivel,de nem azzal fogsz járni,és lehet nem is azzal fekszel le először aki az első barátod volt).
FONTOS részlet h imádjátok egymást...ez esetben mi a véleményetek? Ki h élte ezeket a dolgokat meg????
2009. dec. 14. 16:59
1/6 anonim válasza:
Én szerintm jó ha egy fiúval ezt mind véghez tudod vinni. Nekem az első szexuális élményem nem volt valami leányálom. Abban a kapcsolatban a srác csak azt akarta, én szerettem és csúnyán kihasznált. Nem nagy büszkesék szerintem, ha minél több fiúval voltál, vagy akarsz lenni. Ha ott az akivel volt az elsőcsók, kézfogás, bemutatás, és jó is érzed magad, akkor ne bánd, hogy mi lett volna/ lenne ha. Lehet, hogy Ő vayn megírva. Ha meg nem akkor úgy is jön más.
2009. dec. 14. 17:17
2/6 anonim válasza:
Egy ellenkező példa:
Barátommal miután összejöttünk, 2 hét után volt az első csók (vele volt a legelső, meg a legelső barátom is), 9 hónap után lefeküdtünk, szóval együtt fedeztük fel egymás testét, vettük el egymás szüzességét, bemutattuk egymást a családnak. Imádjuk egymást, pontosan ma vagyunk együtt másfél éve. :)
Mellesleg szerintem jó dolog ha egy emberrel kitart addig a kapcsolatod, hogy eljuttok mindenhez.
15/L
2009. dec. 14. 17:28
3/6 anonim válasza:
Mintha a 17:28-ast én írtam volna :) na jó, mi még 15 hónapnál tartunk. Nekem jó volt az, hogy mindent vele tapasztaltam meg, de persze ha új kapcsolatom lesz, azzal már másképp csinálnám.
2009. dec. 14. 17:39
4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
Utolsó!Mit csinálnál másképp?Megbántál valamit?
2009. dec. 14. 17:49
5/6 anonim válasza:
Nem bántam meg semmit, de azért kezdeményezőbb lettem volna az elején, így is hetekig szájra puszi se volt azután hogy találkoztunk. Utolsó voltam.
2009. dec. 14. 20:47
6/6 anonim válasza:
Én nekem nem ő volt az akivel először csókolóztam és akivel először jártam de tulajdonképpen azok a kapcsolatok nem is voltak komolyak.. vele volt az első komoly kapcsolatom és vele is feküdtem le először... lassan 3 éve együtt vagyunk.. semmit sem bántam meg... de volt egy idő amikor mindketten pont ezen gondolkoztunk amin te... meg azon hogy milyen fura hogy máásal ki sem próbáljuk milyen szexelni és mi ezért kételkedtünk hogy télleg egymásnak vagyunk-e az igaziak... azóta rájöttünk hogy nem tudunk létezni egymás nélkül és jó érzés az hogy ő neki én voltam az első és nekem is ő volt az első. az meg csak plussz hogy mindenszempontból ő az első neked... A lényeg hogy szeretitek egymást. csak ez számit.. és ne agyalj ilyeneken.. fölösleges... ha mégsem ő az igazi az ugyis kiderül hidd el... SOK SIKERT!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!