Kinek volt az első a legjobb barátjával?
miér pont vele feküdtél le, hány évesek voltatok? és írj nemet is,utána minden +változott, össze
jöttetek,v ugyanúgy +maradt a jó barátság?
Én három éve feküdtem le a legjobb barátommal...Ő volt nekem az első. Én is neki. Még akkor nem volt szerelem csak barátság. Aztán a dolog után fél évre összejöttünk. És a mai napig együtt vagyunk! Nagyon Szeretjük egymást, és mindent megosztunk a másikkal. Nagyon féltem h elromlik a barátságunk h ha megprobáljuk együtt, de a mai napig mondhatom hogy nincs még egy olyan megértő jó barátom és lelkitársam mint Ő.
De ha köztetek nincs testi és lelki vonzalom, és csak a szüzesség elvésztése miatt akartok szeretkezni...akkor nagyon gondoljátok ezt át!... mert ha egy igaz barátságról van szó, akkor óriási törés lehet közöttetek a dolog után!...Szerintem várd ki a szerelmet! Amúgy az első kérdésedre: "azért pont vele mert nála aludtam egy éjel, és nem bírtunk ellenállni egymásnak!!...de akkor még nem voltunk szerelmesek. Csak testi vonzalomról volt szó. Mégis nagyon jó volt!...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!