Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kinek volt az első a legjobb...

Kinek volt az első a legjobb barátjával?

Figyelt kérdés

miér pont vele feküdtél le, hány évesek voltatok? és írj nemet is,utána minden +változott, össze

jöttetek,v ugyanúgy +maradt a jó barátság?

2009. dec. 12. 14:24
 1/4 anonim válasza:

Én három éve feküdtem le a legjobb barátommal...Ő volt nekem az első. Én is neki. Még akkor nem volt szerelem csak barátság. Aztán a dolog után fél évre összejöttünk. És a mai napig együtt vagyunk! Nagyon Szeretjük egymást, és mindent megosztunk a másikkal. Nagyon féltem h elromlik a barátságunk h ha megprobáljuk együtt, de a mai napig mondhatom hogy nincs még egy olyan megértő jó barátom és lelkitársam mint Ő.

De ha köztetek nincs testi és lelki vonzalom, és csak a szüzesség elvésztése miatt akartok szeretkezni...akkor nagyon gondoljátok ezt át!... mert ha egy igaz barátságról van szó, akkor óriási törés lehet közöttetek a dolog után!...Szerintem várd ki a szerelmet! Amúgy az első kérdésedre: "azért pont vele mert nála aludtam egy éjel, és nem bírtunk ellenállni egymásnak!!...de akkor még nem voltunk szerelmesek. Csak testi vonzalomról volt szó. Mégis nagyon jó volt!...

20/L

2009. dec. 12. 15:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Én 17 voltam(lány) Ő 21 éves. Neki már nem az első alakalom. Hogy mért pont vele? Haverokkal mentünk fel a városba bulizni de nem volt jo buli és elindultunk haza hozzá.. pont akkor lett vége nekem is és neki is egy kapcsolatának. és csak megkivántuk egymást :) utánna kicsit furcsa volt hogy most mi legyen, megpróbáljuk vagy maradjunk csak barátok.. de végül barátok maradtunk.. bár most már nem vagyunk a legjobb barátok de ha találkozunk akkor nagyon jol elvagyunk. és nem bántam meg hogy ő volt az első
2009. dec. 13. 00:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Én azt hittem az, akivel a testemet, lelkemet megosztom tényleg a legjobb barátom. Éppen alakulóba volt egy másik sráccal a kapcsolatom, nagyon jól kijöttünk, amikor jött egy törés az életemben, gyenge voltam, és társaságra vágytam. Átmentem hozzá (legjobb barátomhoz), és túl jól sikerült a vigasztalás. Megtörtént, örültem hogy vele történt, de azóta úgy gondolom ez volt életem eddigi legnagyobb hibája. Ő elment haza (Ausztriába) a szüleihez, itt hagyott 3 hónapra a szarban. Akivel alakult a kapcsolatom éppen, lehordott minden szépnek, és ellenem fordította az összes barátomat. Úgy érzem kihasznált ez a srác, bíztam benne, ő pedig visszaélt ezzel. Szerettem, tiszteltem, de két héttel az eset után már gyűlöltem. Azóta se láttam, egyszer keresett még, akkor sem igazán volt neki mondani valóm. Azóta eltelt 3 év, de ha karácsonykor újra erre jár és összefutunk (amiről tenni fogok), már nem leszek nyuszi és elmondom a véleményemet az egészről. Úgy gondolom ez kell ahhoz, hogy megnyugodjak és végre teljesen túl tudjak jutni ezen. A mai napig átverve érzem magamat.
2009. dec. 13. 14:11
 4/4 anonim válasza:
egy olyan fiúval, akivel előtte pontosan egy évig beszéltem szinte mindennap, és végre elette a fene magyarországra :) ő is szűz volt , ahogy én is. A 25 napig, amíg itt volt, rengetegszer csak egymásra másztunk, míg valahogyan összejött :) és nem bánom hogy ilyen hamar, egyféle lelki társ. amúgy az első meglepően jó volt :D
2009. dec. 19. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!