Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdjek neki a prostitúciónak?
Figyelt kérdés
Házhoz mennék illetve háznál fogadnék vendégeket.
Jövedelem kiegészítés lenne, tehát szeretném, illetve meg tudnám válogatni a kuncsaftjaimat.
Ha vannak itt olyan lányok, akik jártasak ez ügyben, pár jó tanácsot ha mondanátok megköszönném.
Sajnálom nagyon h ezt akarod csinálni,de szerintem lehetne más megoldás is.Ez nagyon veszélyes téged nézve,életveszélyben is lehetsz és ezt most nem a nemi dolgokra értem,hanem a stricik miatt,mert ők nem nézik azt h te magadnak teszed el az összes pénzt(és ők tényleg addig mennek míg meg nem találnak(és ezt nem én gondolom így hanem kersztapukám olyat dolgozik,mint a nyomozók(olyasmi)és nagyon sok szörnyű hírt mesélt már erről,h mien munkái akadtak ezzel kapcsolatban és nagyon durvákat mesélt!).Szóval én arra akarnék kilyukadni h semmiképp ne menj bele ebbe,inkább dolgozz egy évvel többet vmi normális tisztességes helyen,mintsem h az életed forogjon kockán!!!!!!!
2009. dec. 14. 18:33
22/30 anonim válasza:
Már írtam nem vág bele..Ennyi ész..olvasni kellene csak -.-"
2009. dec. 14. 18:38
23/30 anonim válasza:
írta*
2009. dec. 14. 18:38
24/30 anonim válasza:
jah bocs...XD
csak az első pár választ olvastam el
am meg ezzel nem tettem semmi rosszat
2009. dec. 14. 18:44
25/30 anonim válasza:
regisztralj valamelyik nepszeru szexpartner oldalra, ott letrehozol egy profilt es varod a vendegek hivasat. szolj ha adjak komoly cimeket. elonyos benne h alapbol a profilodban vannak az arak meg h mit vallalsz, igy idealis esetben nem er meglepetes. 25f
2009. dec. 14. 18:47
26/30 anonim válasza:
na mi a munkád mondjad?
amúgy előtte ajánlanám elolvasni a -Szex és Tandíj című könyvet/ Egy diákprostituált igaz története Laura D.- mielőtt elrontanád az életed. Most tényleg csak egy kis zsebpénz kéne, menj a mekibe dolgozni, gondolkozzál már, sokkal fiatalabb vagyok mint te de úgy látszik érettebben gondolkozom.
most leszek 15.L
2009. dec. 14. 18:58
27/30 A kérdező kommentje:
olvastam :)
2009. dec. 17. 17:27
28/30 A kérdező kommentje:
Én 15 évesen már dolgoztam.. Munka mellett végeztem el 2 egyetemeté.
Szóval azt, hogy ki mennyire érett azt inkább ne feszegessük.
2009. dec. 17. 17:30
29/30 A kérdező kommentje:
Na de lezártam ezt a témát. Csak az utolsó kislányt nem tudtam szó nélkül hagyni. Köszönöm a második hozzászólónak, nagyon!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!