Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy kezdjek neki a prostitúci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdjek neki a prostitúciónak?

Figyelt kérdés

Házhoz mennék illetve háznál fogadnék vendégeket.

Jövedelem kiegészítés lenne, tehát szeretném, illetve meg tudnám válogatni a kuncsaftjaimat.

Ha vannak itt olyan lányok, akik jártasak ez ügyben, pár jó tanácsot ha mondanátok megköszönném.

Az is érdekelne,hogy kezdtétek az egészet?

köszönöm

2009. dec. 14. 15:19
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
52%

menj ki alsóneműben a sarokra akkor kapcsolnak a kocsisok utána ők tudni fogják

mondod h ennyi meg ennyi lesz

azt kész :D

2009. dec. 14. 15:22
 2/30 anonim ***** válasza:
89%
Szia, először is sajnálom, hogy így kell kiegészítened a keresetedet. Dolgoztam egy apróhirdetési újság ügyfélszolgálatán, elég sok lány hirdette ott saját magát, a társkereső hirdetések közt. Ha tényleg úgy gondolod, hogy ezt szeretnéd csinálni, menj be egy ilyen ügyfélszolgálatra, és érdeklődd meg a hirdetés feltételeit!
2009. dec. 14. 15:25
 3/30 A kérdező kommentje:
kedves utolsó. Nagyon köszönöm a segítséget.
2009. dec. 14. 15:27
 4/30 anonim ***** válasza:
78%
Sztem ha a Mekibe mennel hamburgert sutni abbol is lenne penzed és meg megalazkodnod sem kell. Eleg sok veszellyel jar ez, nem is ertem miert vallalsz be ilyeneket. Tisztességes munkabol is meg lehet elni, csak akarni kell. De ha ezen a vonalon maradnal, akkor inkabb javaslom az erotikus masszazsokat, sok penzt lehet vele keresni és nem muszaj szexelni senkivel.
2009. dec. 14. 15:31
 5/30 anonim ***** válasza:
84%
Nem mondom, hogy szívesen, mert jobb lenne, ha nem lenne erre szükséged, de sajnos nagyon sokszor láttam, hogy nincs más választás, főleg a mai világban. Kívánom, hogy ne sokáig kelljen ezzel foglalkoznod, ha sikerül, és alakuljon úgy az életed, ahogy szeretnéd! Vigyázz nagyon magadra, ha belefogsz!
2009. dec. 14. 15:31
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
A legsikeresebb egy honlapon lehetsz. Vannak olyan helyek ahol az arcodat nem is kell felvállalnod. Ilyen pl. Piroszóna, Rosszlányok, Eropolis, ilyenek.
2009. dec. 14. 15:34
 7/30 anonim ***** válasza:
57%
ha nincs pénzed, akkor menj el dolgozni. lehet, h nem fizetnek annyit, mint a prostitucioval, de legalabb nem kell mindenféle perverz, abberrált marhavaé összefekudni, és nem kaphatsz el olyan könnyen betegségeket.
2009. dec. 14. 15:37
 8/30 anonim ***** válasza:
81%

Szia. Gondold meg. Én csináltam 5-6 hónapig, mert muszáj volt. De azt a szégyent, megalázottságot és tisztátlanságot sosem éreztem addig.

Nagyon jól kerestem, mert kellett a számlára a pénz, de utána inkább elmentem takarítani, mert a lelkiismeretemmel nem tudtam elszámolni.

hogyan kezdtem?Megkérdeztem 1-2 vállalkozót, hogy tud-e valamilyen munkát nekem. Persze tudott, csak nem olyat, amire gondoltam volna. Utána night-clubban tudtam dolgozni és onnan tudtam pár privát vendéget szerezni. Ami persze egy íratlan szabály megsértése volt.Utána szájról-szájra terjed a hír.

Most másik városban élek, ahol nem tudják a múltam és tisztességesen keresem meg a pénzt.

2009. dec. 14. 15:39
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Azért annyira ne reklámozd,hogy qrva akarsz lenni,mert a stricik nagyon hamar megtalálnak.Mivel nagyon nagy a konkurencia,nem igazán fogják annyiban hagyni,hogy saját magadnak akarsz így pénzt keresni..A legtöbben akik reklámozzák magukat(pl:újságban) egy bizonyos hátterük van(strici)..Inkább először reklám nélkül egyszerűen menj olyan helyekre(mondjuk bárokba) ahol több "magányos férfi" tartózkodik.Ha látják,hogy egyedül vagy és ráadásul csinos is,úgyis meg akarnak hívni egy italra..Az italozás közben ha beszélgettek,észre fogod venni,hogy a pasas nem szerelmet akar vallani,csak megdugna szívesen..Ilyenkor akár a beszélgetést irányíthatod a szexuális kérdésekre,majd rá is kérdezhetsz,hogy mennyit fizetne neked,hogy lefeküdj vele..Ha mindenáron meg akar dugni(bocsi,de ezt másképp nem lehet írni,hisz itt csak erről van szó,és nem szeretkezésről)mondani fog árat.Ha kevesled akkor zavard el,hogy erre neked nincs időd,hogy hülyének nézzen,és X.összeg alatt nem mész.Ha kellesz neki akkor fizetni fog.Ha nem akar pénzt áldozni rá,de mégis dugna,akkor valószínű,hogy fűzni fog egy darabig,hogy "na nnnee mmáárr...csak úgy mint két szerelmes dugjunk",mivel te ingyen nem mész el,így az is lehet,hogy hangosan megaláz,és elkezd kiabálni,hogy te mocskos qrva mit képzelsz magadról..bla bla bla..

Szóval ha nincs más lehetőséged csak az,hogy qurva legyél akkor készülj fel mindenre..(még arra is,hogy a pasas megdug majd az aktus végén egyszerűen kizsebel,ha nem tetszik még le is kever egy pofont a mihez tartás végett.Mert tudja,hogy nem tudod feljelenteni,mert akkor téged is megbüntetnek...(illegálisan keresel pénzt amiért nem adózol.nem hiába viszik be állandóan a rendőrségre az utca lányokat...

Megjegyzés:nem vagyok prosti,és soha nem feküdtem le pénzért senkivel,Ezeket az infókat amiket leírtam egy régi szomszédom mesélte aki ezt a ősi mesterséget űzte..(középkategóriás qrva vagyis nem a Rákóczi téren álldogált)

2009. dec. 14. 15:42
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Sok K. úgy csinálja, hogy lakást bérel, nem stricivel dolgozik. Felad hírdetést a népszerűbb oldalakon - pl. piroslampa.hu -n. Esetleg ketten dolgoznak - úgy biztonságosabb. Megfelelő összegért akár házhoz is mennek.
2009. dec. 14. 15:49
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!