Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy kezdjek neki a prostitúci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdjek neki a prostitúciónak?

Figyelt kérdés

Házhoz mennék illetve háznál fogadnék vendégeket.

Jövedelem kiegészítés lenne, tehát szeretném, illetve meg tudnám válogatni a kuncsaftjaimat.

Ha vannak itt olyan lányok, akik jártasak ez ügyben, pár jó tanácsot ha mondanátok megköszönném.

Az is érdekelne,hogy kezdtétek az egészet?

köszönöm

2009. dec. 14. 15:19
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
38%

:D Mi az, egyből luxuskurv@ akarsz lenni? Azzal dugsz, aki fizet, ennyi. Méghogy megválogatod a kuncsaftjaidat :D

Anyám borogass.

2009. dec. 14. 15:50
 12/30 anonim ***** válasza:
86%
A második válaszoló vagyok. Nem kéne bántani a kérdezőt, biztosan nem könnyű neki. Találkoztam olyan kétgyermekes édesanyával is, aki azért élt a testéből, mert rokkantnyugdíjas volt, és a gyermekei taníttatására kellett a pénz. Volt olyan lány is, aki egyszerűen fősuli mellett kereste így a kenyerét, de egyetlen nő sem azért tette, mert ez mennyire jó!
2009. dec. 14. 15:54
 13/30 anonim ***** válasza:
61%
Tényleg más lehetőséged nincs? Nem tudsz inkább valami magántanárságot vállalni? Én most azzal keresem a suli mellett a kenyerem.
2009. dec. 14. 16:05
 14/30 anonim ***** válasza:
86%

Ez érdekes kérdés, és szerintem komolytalan..., mert senki sem így indul neki, hanem a körülmények hozzák.

Nem a levegőbe beszélek, mivel a nővérem űzi ezen mesterséget....nem kis szinten.

Annyit róla, hogy közgazdász végzettsége van, és 3 nyelven beszél kiválóan. Az egész egy külföldi gyakornokmunkával kezdődött. Egy angol cégnél kezdett el dolgozni, ahol azonnal felfigyeltek a szépségre és intelligenciájára a főnökei is....Üzletkötés a feladata, de ő a meggyőző szavak helyett a testét veti be. Egy-egy tárgyalás után ő meggyőzi az üzleti feleket. Elég sikeres benne. A munkahelyén is iszonyat jól keres, illetve az ügyfelek sem hálátlanok. A leghálásabb vendége egy éjszakáért 3000 fontot fizetett.

Mindezek ellenére nem kifejezetten élvezi a munkát, mert azt mondja ezek a férfiak elég állatok tudnak lenni, és néha nőkkel is le kell feküdni...

Azonban annyira jól keres vele, hogy még nem akarja ott hagyni.

2009. dec. 14. 16:08
 15/30 anonim ***** válasza:
78%
15:49 vok. - Amíg volt rá pénzem, addig gyakran mefordultam ilyen nőknél. Téved, aki azt hiszi, hogy mindegyik kényszerből csinálja. Kb az ötven százaléka önként csinálja, szereti csinálni. Ezek valójában eléggé romlott nők, de nagyon jól élnek. Havonta hihetetlen összegeket tudnak összeszedni.
2009. dec. 14. 16:10
 16/30 A kérdező kommentje:

Kedves második, nagyon köszönöm, hogy "mellém álltál" és mindenkinek aki "normális" választ próbált adni erre a nem normális dologra.

Nem fogok belevágni.

Van két diplomám, a plusz pénz tanulásra kellene. Munkám is van.

Azon gondolkodom, hogy leírjam-e mi a végzettségem, mivel foglalkozom. De abból nagy vita, hurrogás lenne, mert mindenki azt gondolná halálra keresem magam. Szóval ebbe most nem megyek bele.

köszönöm, sziasztok

2009. dec. 14. 16:15
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Webkamos munka nem érdekelne? Ha igen írj egy privit.
2009. dec. 14. 16:36
 18/30 anonim ***** válasza:
76%
Először vegyél egy ásót.Aztán ásd el magad.
2009. dec. 14. 17:24
 19/30 anonim ***** válasza:
75%
menj dolgozni én napi 8óráért 3500ft ot kapok.Ügyeletes takarító vagyok.23 évesen,még a tanulmányaim mellett.Nekem is egyszerűbb lenne k.urválkodni,az lenne a legkényelmesebb valóban,de nem süllyedek odáig h már 25-30évesen kiélt maca legyek akin végig ment már az ország,és utána 1edül dögöljek meg büdös qrvaként megbélyegzve!!Bocs kicsit erős de ez az igazság...A takarítónőséghez még érettségit se kértek,nem kell hozzá nagy ész,pedig lett vna mit felmutatnom!!
2009. dec. 14. 17:38
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Én is melletted állok, tedd azt, ami Neked a legjobb! Csak még így ismeretlenül és féltenélek ettől a melótól. Egyrészt hiába keres viszonylag jól, pszichésen roppant mód le tudsz rokkanni attól, hogy boldog-boldogtalannal szexelned kell. És azért a betegségek kockázata sem elenyésző.

Szóval látom, hogy írtad, nem kezdesz bele, szerintem jól döntöttél. Csak akkor válaszd ezt az utat, ha végképp nincs más megoldás. Hidd el, hosszabb távon még a napi 10 óra robotolás is jobbat tesz az emberrel, mint a prostitúció. Tudom, hogy nehéz munkát találni manapság, de ha lehet, inkább másból szerezz pénzt. Főleg ha diplomás vagy, kicsit bővebbek a lehetőségeid, mint mondjuk 8 általánossal. Nem azt mondom, hogy hamarabb lesz állásod, csak azt, hogy ha már van diplomád, simán vállalhatsz korrepetálást is.

És végül: a Te életed, de ahogy írtad, tanult ember vagy. Egy kis plusz tanulásért ne add el az erkölcsi tisztaságodat és a lelki boldogságodat!

2009. dec. 14. 18:22
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!