Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hölgyeknek szeretném feltenni a kérdést, hogy
szerintük ha ŐK nem kívánják tartósan a szexet, de a
párjuk/szerelmük igényli, elvárható, hogy más
formában elégítsenek ki minket, vagy türjünk,
szakítsunk, esetelg tartsunk szeretőt félig titokban?
Ha éppen nincs túl sok kedvem a szexhez akkor sem utasítom el a párom. Evés közben jön meg az étvágy sokszor :)
Különben is tudom, hogy nekem is nagyon rosszul esne ha elutasítana. Persze kölcsönösen elfogadjuk, ha a másiknak rossz napja van/beteg/fáradt, de akkor is a legjobb felvidító egy kis összebújás :)))
2009. dec. 14. 13:41
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor jó, mert az eddigi kapcsoltataimban én is így voltam, hogy tudtunk kompromiszumra jutni. (mert mindenkinek vannak rossz időszakai). Kezdem azt hinni, hogy bennem van a hiba. Nem vagyok rámenős rákérdezek van-e kedve. A gond az, hogy összebújunk és én nagyon kívánom, akkor nem tudok aludni és a következő napom elég rosszul indul. Ha már nagyon nem bírom önkielégítek, de 33 évesen, kapcsolatban ezt cikinek tartom. Vagy a megoldás, hogy kerülök minden testi kontaktust. Hölgy ismerőseim szerint váltanom kellene, de szeretem. Ami nem tudom meddig tart ki, mert minden visszautasítás egy újabb tüske.
És beszéltél vele róla, hogy Neked ez rosszul esik és hogy többre lenne szükséged? Mit mondott rá?
2009. dec. 14. 14:01
4/12 A kérdező kommentje:
Természetesen a válasz annyi, hogy most ez van és nem változik semmi. Azóta kevesebbet beszélgetünk és bezárküzott. Lenne kivel megcsalnom, de 33 éves vagyok, 21 éves körömtól van állandó partnerem, még senkit nem csaltam meg és erre büszke is vagyok. Nálam az erkölcsösség nem az alkalom hiányát jelenti. Nagyon foglalkoztat mostmár a gondolat, hogy elhagyom, mert inkább egyedül, mint kapcsolatban magányosan. Kérdeztem azt is, hogy én vagyok-e a felesleges 3., de ezen csak felháborodott, nem értem a csajt, pedig seját bevallása szerint is én vagyok az eddigi legmegértőbb barátja, de eddig állítólag ilyen még nem volt. A szituáciü egyébként azért is vicces, mert én vállás után csak szexuális viszonyokba mentem bele, mert nagyon megsebeztek. Soha egy nő sem hagyott még el csak pont az akivel elképzeltem a jövőmet, szóval nagy pofon volt egy olyannak akit addig elkényeztetett az élet. Aztán jütt a jelenlegi párom akivel szeretők voltunk, de nekem voltak más kalandjaim is, mert kerestem a hozzám ellő lányt. Ezt én nem is titkoltam soha előtte, mert alaptermészetem, hogy őszinte vagyok. Ami idővel zavarta, de és nem maradt más csak ő, és azüta együtt vagyunk. 16 hónapja. Létezik olyan, hogy mostmár megszerzett és nem csiklandozom a fantáziáját. Szexben nem tartom magam unalmsnak. Mindig próbálok vmi újat vmi extrát becsempészni a józan ész határain belül. A Nőknél 2-ra általában bejövök, azért mert azt kapják amit látnak. Sem jóképű sem gazdag nem vagyok, de manapság már vannak akik tudják értékelni az őszinte szeretetet. is. Csak most lehet rossz helyen vagyok?
Nálunk ha nekem nincs épp kedvem (ami viszonylag ritkán van) és a párom szeretne vmit akkor néha kézzel kielégítem, vagy csak simán hagyom h tapizzon és közben ő csinálja magának. Szerencsés helyzetben vagyok mert neki így is nagyon jó tud lenni:) 24/L
2009. dec. 14. 14:36
6/12 A kérdező kommentje:
Már azzal is elégedett lennák ha aktivan részt venne kicsit az önkielégítésemben, de még erre sem hajlandó. Akkor ti is úgy látjátok, hogy ez nem egy hosszútávon fenttartható állapot? A múltban már volt olyanom, hogy nekem már elég volt a szex az akkori bnőm pedig még később kívánt. Én örömmel elégítettem ki, mert szerintem ez így helyes és forditva.
Szerintem beszélj vele. Mondd meg neki, hogy ez így neked nem jó, és ha nem változtat, ott fogod hagyni.
2009. dec. 14. 15:35
Első vagyok. Szerintem ez így hosszú távon nem tartható, hiszen ha belegondolsz, az évek alatt még jobban csökken és csökken az egymás iránti vágy és akkor mi lesz?
Beáldoznád egy kényelmes kapcsolatért a jó szexet? Vagy szembeszállnál a saját erkölcsi nézeteiddel és szeretőt tartanál?
Szerintem mindenképp mondd el a lánynak, hogy te hogy érzel ezzel kapcsolatban. Persze mondd el neki, hogy mennyire szereted és hogy a szex mennyire fontos egy párkapcsolatban. Illetve hozd a tudtára, ha ilyen marad a hozzáállása, akkor nem maradhat hosszú távon működőképes a kapcsolat. Lehet, hogy csak nem teljesen passzoltok szexuálisan, de ha így "húzzátok" évekig, az senkinek sem lesz jó.
Amúgy konkrétan mit jelent, hogy "tartósan" nem kívánja? Egy-két hét is kimarad?
2009. dec. 14. 15:41
9/12 anonim válasza:
Én pont az előbb tettem fel kérdést ugyanezzel kapcsolatban..A helyzet nálun k fordított..Én vagyok a csaj, és a pasim, aki 32 nem igényli a szexet velem (sem)...
2009. dec. 14. 17:16
az első 3elvárható.De azért félrek.efélni..meg amugy is..annyi csak van benned h ha no szex akkor szevasz,talász te ennél jobbat is.Amúgy meg kikéne deríteni az okát. nem mindig a nő a hibás. nem lehet talán Te nem úgy adod elő magad mint régen? Szóval a legegyenesebb megbeszélni. ha nem megy úgyse akkor pápá.szex nélkül 1kapcs sem birja sokáig.
26L
2009. dec. 14. 17:31
Kapcsolódó kérdések: