Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan oldjátok meg ezt a mindennapi dolgot?
nah törlökendőt előtte ne...szex UTÁN megtörölni vele tökéletes,de előtte...k*rvaszar ize van...
sőt,én azt sem szeretem,ha tusfürdővel mossa meg előtte párom...ha előte zuhanyzik,akkor ok,persze,tusfürdő,de ha csak direktbe azért teszi csap fölé,hogy megmossa,akkor sima viz...
22/L
Szerencsére a barátom és én közöttem nincs ilyen baj,iszonyatosan felszabadultak vagyunk egymás elött:D:P
az elején én is paráztam amúgy..de mostmár semmitől se..és nekem is van folyásom.. de semmivel nem múlik el,sajnos..nődoki felirt már 3 féle cuccost..és azoktól se..szóval én már feladtam..:)nem fogok állandóan kúpokat nyomogatni magamba.. meg több 1000 ftért megvenni mindent,amikor nem is használ..16/L
Szia!
Én is úgy tartom igényesnek, ha előtte és persze utána is lefürdök, lezuhanyzok. Mert előtte és utána sem egy rossz dolog! Így igényes! A törlőkendős megoldás sem rossz, de sztem a fürdés jobb és használj intimó mosakodót, az elmúlaszthatja a fehérholyást. De az szinte mindenkinél van, mert a női nemiszerv öntisztító. De lehet akár stressztől vagy egy egyszerű felfázástól.
Talán a legjobb megoldás mégis az együtt fürdés és a ,,jajj nem érem el a hátam közepét" és ha megfordulsz akkor úgy sem hagyja ki ,,ott" sem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!