Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, hogyan oldjátok meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogyan oldjátok meg ezt a mindennapi dolgot?

Figyelt kérdés
Szóval arról van szó, hogy a hétvégén a barátomnál aludtam, és először pettingeltünk. Fürdés után volt, szóval jó volt, mert meg tudtam magamat mosni ott lent. Viszont, ha mostanában átmegyek hozzá, nem lenne kínos megkérdezni, hogy előtte lezuhanyozhatnék-e? Szerintem igen, és ugye néha szokott lenni fehérfolyásom. :$ Ti hogy oldjátok meg ezt?
2009. dec. 13. 21:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%

nah törlökendőt előtte ne...szex UTÁN megtörölni vele tökéletes,de előtte...k*rvaszar ize van...

sőt,én azt sem szeretem,ha tusfürdővel mossa meg előtte párom...ha előte zuhanyzik,akkor ok,persze,tusfürdő,de ha csak direktbe azért teszi csap fölé,hogy megmossa,akkor sima viz...

22/L

2009. dec. 14. 07:29
 12/19 anonim ***** válasza:
63%
Minek azt törölgetni? Sok pasi szereti az igazi punci szagot és ízt. A mai világban mindenkinek tisztálkodási mániája van. Jóhogy nem domesztosszal nyomatjátok le előtte. Ha este megfürödtél akkor bármi mehet másnap. A pasik is tudják hogy a punci az egy élő lyuk, és ott ez az néha kifolyik, főleg ha felizgatják a csajt...
2009. dec. 14. 14:29
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Minek kell minden petting előtt megfürödni? Egy normális, egészséges puncinak ha fél nappal ezelőtt fürödtél és nem menstruálsz, nincs szaga. Max 1 nap után kezd neki lenni, akkor már ok, hogy kell fürödni, de így... Törlőkendőt szerintem sem. Egyszerűen fogod és vizes zsepivel vagy wc papírral megtörlöd ott szépen, miután egyszer könnyítettél magadon a wc-n, ennyi.
2009. dec. 15. 20:18
 14/19 anonim ***** válasza:
79%
Miért nem fürdesz előtte otthon??
2009. dec. 15. 20:21
 15/19 anonim ***** válasza:
85%

Szerencsére a barátom és én közöttem nincs ilyen baj,iszonyatosan felszabadultak vagyunk egymás elött:D:P

az elején én is paráztam amúgy..de mostmár semmitől se..és nekem is van folyásom.. de semmivel nem múlik el,sajnos..nődoki felirt már 3 féle cuccost..és azoktól se..szóval én már feladtam..:)nem fogok állandóan kúpokat nyomogatni magamba.. meg több 1000 ftért megvenni mindent,amikor nem is használ..16/L

2009. dec. 15. 20:22
 16/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is úgy tartom igényesnek, ha előtte és persze utána is lefürdök, lezuhanyzok. Mert előtte és utána sem egy rossz dolog! Így igényes! A törlőkendős megoldás sem rossz, de sztem a fürdés jobb és használj intimó mosakodót, az elmúlaszthatja a fehérholyást. De az szinte mindenkinél van, mert a női nemiszerv öntisztító. De lehet akár stressztől vagy egy egyszerű felfázástól.

Talán a legjobb megoldás mégis az együtt fürdés és a ,,jajj nem érem el a hátam közepét" és ha megfordulsz akkor úgy sem hagyja ki ,,ott" sem! :D

2009. dec. 15. 20:57
 17/19 anonim ***** válasza:
Én petting előtt mindig elmegyek pisilni, és megtörlöm wcpapírral, majd vizes kézzel kicsit megtörölgetem a nyílást ahol jön ki a pisi, hogy még véletlenül se maradjon ott vizelet. Innentől kezdve, petting alatt úgyis benedvesedsz úgyhogy tök mindegy, hogy letörlöd e előtte vagy nem.
2009. dec. 15. 23:24
 18/19 anonim válasza:
A fehér folyást valami kiváltja, (gomba, gyulladás..) Keresdd fel a nőgyógyászod!
2009. dec. 15. 23:57
 19/19 anonim ***** válasza:
ha az én csajom megkérdezné tusolhat e nálam én még örülnék is neki h milyen "tiszta" . jaaa de csak akkor engedném neki ha közben kukkolhatom:P nyugodtan kérdezd meg megmondod te így szereted és megmondod neki h egy kis részt kihagysz neki amit tisztára nyalhat:D bocs de ma ilyen perverz hangulatom van ma:D:D:D
2009. dec. 16. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!