Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, hogyan oldjátok meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogyan oldjátok meg ezt a mindennapi dolgot?

Figyelt kérdés
Szóval arról van szó, hogy a hétvégén a barátomnál aludtam, és először pettingeltünk. Fürdés után volt, szóval jó volt, mert meg tudtam magamat mosni ott lent. Viszont, ha mostanában átmegyek hozzá, nem lenne kínos megkérdezni, hogy előtte lezuhanyozhatnék-e? Szerintem igen, és ugye néha szokott lenni fehérfolyásom. :$ Ti hogy oldjátok meg ezt?
2009. dec. 13. 21:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el közös fürdésre és egymást megmossátok ;) Nálam bevált :D 18F
2009. dec. 13. 21:51
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
használj intim törlőkendőt:)nekem mindig van a táskámban:)
2009. dec. 13. 21:56
 3/19 anonim ***** válasza:
74%
Vagy fürödjetek együtt vagy ne foglalkozz vele! :)
2009. dec. 13. 22:09
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

én nagyon paráztam ettől az elején, hogy jaj nem fürödtem előtte, biztos 'koszos' vagyok ott lent, stb. de ha nincs betegséged akkor nem lesz gond. a törlőkendőt én is ajánlom, szépen áttörlöd magad vele mikor megérkezel hozzá és kész is :o)

hajrá :)

2009. dec. 13. 22:13
 5/19 A kérdező kommentje:
úú, ez remek ötlet, köszi! :)
2009. dec. 13. 22:24
 6/19 anonim ***** válasza:
9%
szerintem 1 hétig ne fürödj és úgy lessz a legjobb
2009. dec. 13. 22:40
 7/19 anonim ***** válasza:
96%
egyáltalán nem gáz, ilyet ne szégyellj! egy kapcsolatban mindent meg leht és meg is kell beszéni, hát ezt is el tudod akkor mondani.
2009. dec. 13. 22:43
 8/19 anonim ***** válasza:
85%
A torlokendo jo otlet, de egyebkent egyaltalan nem kinos az sem, h megkerdezed, h lezuhanyozhatsz-e.miert lenne kinos?Legalabb latja, h igenyes no vagy.
2009. dec. 13. 23:03
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

jaja egyáltalán nem gáz ha megkérdezed..

az hogy fürdessz, már alapbol felhívás keringőre:)

nekem az együtt fürdés nem romantikus, inkább baromi vicces:D:D

2009. dec. 14. 00:09
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Még senki nem írta, hogy a törlőkendőtől kellemetlen keserű ízű lesz? Szerintem ne használj kendőt, mert azzal fogod elrontani

Töröld meg magad valamivel ha nagyon stresszelsz emiatt de amúgy felesleges, ha minden nap rendesen tisztálkodsz semmi probléma nem lesz. Nincs mindig idő zuhanyozni előtte és az úgy nem is olyan jó, nem olyan spontán. Ne aggódj semmi gond nem szokott lenni, zuhanyozz mielőtt elindulsz hozzá és kész.

2009. dec. 14. 04:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!