Kisbabás anyukák, akiknek nincs segítségük, ti hogy oldjátok meg a mindennapi elintéznivalókat? (posta, bevásárlás, stb)
Most nem bántásként irom de ezt mindenki meoldja szerintem.Még ha azt irtad volna hogy pl orvoshoz kell menned és akkor nincs kire bizni,bár akkor is vehet ki a férjed szabit,barátnő elkisér nagyszülő dédi,szomszéd tologatja addig...stb
De a postára meg a boltba ???Babakocsiba be és go:)
Ha fontos dolog van, akkor én is viszem őket. Ami meg olyan, pl. nagy bevásárlás, csekkek, azt elintézzük szombaton. (Nálunk a postán ezren vannak mindig, plusz lépcsőn kell felmenni, ahová testvérkocsivel lehetetlen feljutni.)
Szombaton meg egy hétre bevásárolunk, hét közben csak kenyér kell és friss gyümölcs, de a piacon simán közlekedünk.
Szia!
nyugodj meg!!
Kicsi a babád és félted, teljesen igazad van! Nekem 2 hétig volt a párom velem, mikor megszületett a kicsi és onnantól egyedül vagyok, nagyszülők és családi segítség nélkül, ráadásul faluban. Ha van barátnőd, vagy valaki akiben megbízol jól jön néha a segítsége, mert én sem szerettem őt áruházakba, bankba, hivatalokba cipelni, autózni vele 45 percet, majd babakocsiba, berohanni, vissza ....megint 45 perc auto.
Ha városban laksz könnyebb, de ha nem, akkor nem olyan könnyű. Főleg azért nehéz, mert napirendünk van az elejétől és minden ilyen út kizökkentette.
Egyéb iránt tanuld meg azt mondani az embereknek, hogy ne fogdozzák, mert még kicsi, és ne hajoljanak közel hozzá! Légy határozott!!
Lassan majd belejössz és bátorodsz, ahogy a kicsi növekszik. Egy éves kicsim, de még ma sem viszem magammal nagy áruházakba. Inkább este autózok be mikor otthon van a párom, vagy lepasszolom a barátnőmhöz. Rohanás, de nyugodtabb vagyok!
Hidd el belejössz és ügyesen elintézed majd a dolgaidat.
Szerintem sem ezekre a válaszokra volt vevő a kérdező, nem tudom miért kell mindjárt kioktatni! Ok, hogy viszi magával de van amikor ez nagyon rossz ötlet, például , ködös esős időben nagyon szar és van amikor olyan helyre menne ahova nem viheti! Igen, mindenki megoldja mert kénytelen de gondolom azért kérdezte, hogy van e más alternatíva!
Esetleg barátnő , vagy más anyuka nem tudna néha 1 vagy pár órát vigyázni rá? Kisvárosban, vagy nagyvárosban laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!