Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Undorító a szex, és nem értik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorító a szex, és nem értik meg, hogy én nekem nem kell segítség. Miért akarják velem "megszerettetni" amitől hányok?

Figyelt kérdés

nem értem, én undorodom a szextől, a pénisztől, a vaginától, a szagától, gusztustalannak tartom mindegyik nemi szervet. Nem magától az embertől hányok, hanem a nemi érintkezéstől. Csak azt nem értem, hogy miért nem tudják egyes emberek felfogni, ha ezt valakinek elmesélem, hogy én nem akarok SEGÍTSÉGET, mivel alapból undorítónak tartom, és nem akarom ezt csinálni. Miért nem lehet elfogadni hogy van ilyen? Miért kell rögtön vagy buz-inak bélyegezni, vagy hogy "nem próbáltad nem tudhatod" "nem tudod miből maradsz ki" ( pettingelni próbáltam már, de nem ment, és akkor tettem fel a pontot az I re. annál undorítóbb dolgot még életemben nem éreztem, és szó szerint öklendezni kezdtem, a lányt evvel persze baromira megbántottam.) Szóval, azért társra vágyom, lelki társra elsősorban, barátra, de nem akarok nemileg érintkezni.

egy srác.

2009. dec. 12. 19:33
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

előző vok: én tudom h mien az ha kinézik az embert a társadalomból visszahúzottsága miatt , s azt hiszem h ezért is lettél jelenleg mindkét nemtől szexuális téren független, s hidd el tökéletesen megértelek.Nem könnyű egy olyan világot élni ahol lenézik a gyengébbet. De csak túl kell kerekedni rajtuk , énis ien testalkatú voltam mint te , s elég csekély önbizalmam volt emiatt , majd elkezdtem edzőterembe járni s evel együtt nőtt az önbizalmam is. S ha majd találsz egy lányt aki TETSZIK , ne mondd azt h teneked sohasem kell szex , mert így meg úgy vélekedsz a dologról. Csak járjatok s enyi. Oszt majd eldől h mi lessz később. Lehet h kialakul a szerelem , lehet h mással , de egy próbába nem halsz bele.Ja s legyen önbizalmad!!!s semmikép ne olyan lányal próbálkozz aki ismer , v aki már lenézett.

Sok sikert kivánok neked a csajozáshoz , s remélem megtalálod a szerelmet teis , s 1x hátha megjönnek azok a vágyak...

De eleinte csak flörtölj, ne gondolkozz azon h később a kapcsolatod hová vezet !

2009. dec. 13. 22:10
 32/37 anonim ***** válasza:
UI: Remélem tudtam segíteni.
2009. dec. 13. 22:10
 33/37 anonim ***** válasza:

( ugyanaz mint a 15:59)

Ugyanaz a gondom, mint neked. Csak már rájöttem, hogy nem is érdemes leállni velük vitázni. Mindenesetre ahogy végigolvastam a te válaszaidat, ugyanaz jön le belőle, mint amiket én szoktam kapni. Elég elkeserítő ez így:S

Hiába magyarázod el nekik akár, az életed történetét is...szerintem olyan lehet ez egy kívülállónak, mintha arról akarnád meggyőzni, hogy a fekete az valójában fehér. Valahogy így láthatják. Szeritnem...

2009. dec. 13. 22:15
 34/37 A kérdező kommentje:
Köszi, végül is tudtál:)csak számomra elképzelhetetlen hogy szexuális vágyat érezzek valaki felé, nem is tudom milyen az. Tudod mi az egyik félelmem? Ha esetleg megpiszkáljuk ezt a részemet, vagy magamtól vagy orvosilag az mind egy, mi van ha félresiklik, és esetleg perverz, ferde, vagy ne adj isten buuzi vágyaim lesznek? Mert most így belegondolva, ha akarok lányt az életemben, ha nincs istentelenül nagy szerencsém, hogy kifogjak egy olyat mint én, csak lányban, akkor sajnos muszáj lesz szexuálisan is érintkeznem vele. legalább az undort kéne valahogy legyőzni.
2009. dec. 13. 22:20
 35/37 anonim ***** válasza:
én a maszturbálos vagyok. aki erről kérdezgetett. nos, végigolvasva a kommentjeid, sztemis teljesen rendben vagy, így egészségileg, orgazmusra is képes vagy, nemkell orvoshoz menned. én lány vagyok, 24 éves. én ezzel úgy vagyok, h különösebb késztetést énsem érzek arra h pl magamhoz nyúljak, életem során én még nemis nyúltam magamhoz, azaz de, egyszer igen. ha nincsen barátom én simán kibírom szex nélkül is. viszont ha van, és szerelmes is vagyok belé, akkor simán szexelek, orgazmusom is van, és olyankor még kívánom is. magamból kiindulva én is azt mondom neked, hogyha találsz egy lelki társat, aki a barátnőd is, sztem változni fog ez nálad. aztán amint kiszerelmesedsz, vagy vége lesz a kapsolatnak visszatérsz oda h nemkell a szex.
2009. dec. 13. 22:20
 36/37 anonim válasza:
egyszer kiskoromban apukám vett sárgadinnyét. mondta, kóstoljam meg, ízleni fog nekem. már a szaga sem tetszett, de egy kis győzködésre elhittem, hogy finom.. öklendeztem tőle, évekig a szagától is hányingerem volt. bárhogy próbálná vki elmagyarázni h mennyire finom meg zamatos, nekem csak az az undorító íz ugrana be.. minél jobban győzködne, annál jobban védeném az álláspontomat. teljes az életem sárgadinnye nélkül is, nincs szükségem rá.. a kérdezőnek nem lehet joga eldönteni, h mi jó neki és mit akar? csak ha összejön valakivel, nem ártana tisztázni vele, hogy így is akarja-e
2009. dec. 15. 00:02
 37/37 anonim válasza:
82%

Kedves kérdező!

Amennyiben mindenki a környezetedben próbál rávezetni egy másik életszemléletre, de te ezt nem akarod, miből gondolod, hogy vadidegenek majd pártolni fognak, mikor nem ez a normális? Tényleg nem értem, miért írtál ide, illetve annyit kellett volna, hogy "aszexuális lányok jelentkezését várom", slussz. Ezzel csak kiprovokáltad, hogy valaki vagy beszóljon, vagy megpróbáljon megfejteni téged.

Aki orvoshoz küld, nem azért teszi, hogy megváltoztasson, hanem azért, hogy kiderüljön, mi áll a háttérben. Te úgy érzed, semmi, egyszerűen csak nem kell ez neked, de hidd el tanultabb felebarátodnak (bocs, e tény nyilvánvaló), hogy az emberi agy, a központi processzorod, ha így érthetőbb, olyan dolgokra képes, amikről te még soha nem hallottál és elképzelni sem tudod. Hogy kiderüljön, mi történt az agyadban, beszélgetned kéne egy hozzáértővel.

És most ne nevess: komoly betegség is lehet, aminek ez az egyik "tünete". Nem vicc.

Ezek után pedig írj ki egy kérdést, amelyben aszexuális lányok iránt érdeklődsz (ha még nem tetted meg) és éld tovább az életed, ahogy tetszik. Sok sikert hozzá.

2009. dec. 21. 19:11
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!