Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorító a szex, és nem értik meg, hogy én nekem nem kell segítség. Miért akarják velem "megszerettetni" amitől hányok?
nem értem, én undorodom a szextől, a pénisztől, a vaginától, a szagától, gusztustalannak tartom mindegyik nemi szervet. Nem magától az embertől hányok, hanem a nemi érintkezéstől. Csak azt nem értem, hogy miért nem tudják egyes emberek felfogni, ha ezt valakinek elmesélem, hogy én nem akarok SEGÍTSÉGET, mivel alapból undorítónak tartom, és nem akarom ezt csinálni. Miért nem lehet elfogadni hogy van ilyen? Miért kell rögtön vagy buz-inak bélyegezni, vagy hogy "nem próbáltad nem tudhatod" "nem tudod miből maradsz ki" ( pettingelni próbáltam már, de nem ment, és akkor tettem fel a pontot az I re. annál undorítóbb dolgot még életemben nem éreztem, és szó szerint öklendezni kezdtem, a lányt evvel persze baromira megbántottam.) Szóval, azért társra vágyom, lelki társra elsősorban, barátra, de nem akarok nemileg érintkezni.
egy srác.
21:44-es vagyok
nem arra fognak rádumálni, h márpedig csináld. ha nem akarod, nyilván nem kell, jogod van eldönteni. az orvos azért lenne jó, mert nem ez a természetes állapot, valami pszichés oka kell h legyen, nem ártana tudnod, h mi ez egész pontosan.
Először is: az aszexualitás a szexuális késztetés hiánya. Nálad nem erről van szó, ugyanis ha valakit nem izgat a női test érintése, az még nem kezd öklendezni tőle. Sokkal valószínűbb, hogy érzed a szexuális ingert, de ehhez a pszichéd valami olyan bűntudatot, félelmet, undort társított, amitől nem tudsz megszabadulni. Szerintem nagyon is valószínű, hogy elszenvedtél valami gyerekkori szexuális traumát, és azért nem emlékszel rá, mert elnyomod magadban az emlékét. Ez is elég gyakori.
És hogy miért is kellene segítséget kérned? Azt már biztosan hallottad, hogy a szexualitást megélni a legnagyszerűbb érzés a világon, és megvan a válaszod is rá, hogy e nélkül is lehet élni. Igaz.
Ugyanakkor ne feledd el, hogy elég kicsi a választék aszexuális lányokból, másrészt egy ilyen feloldatlan trauma a későbbiekben nagyobb pszichés problémákat is okozhat, mint a szextől való undor.
Úgyhogy szerintem igenis fordulj dokihoz, rosszabb garantáltan nem lesz az életed tőle, sokkal, sokkal jobb viszont lehet.
Ohhh, nyilván pszichés gondjaim lehetnek, ha ezt így érzem...
Lehet nem hiszed el, de engemet tényleg nem ért soha semmiféle zaklatás, bántalom, vagy trauma, aminek köze lenne a szexualitásomhoz. Honnan tudod hogy bennem ott van a nemi inger? Először is, nem hoz izgalmi állapotba a női test, (FÉRFIRE SEM) viszont nem undorodom tőle, de nekem ez olyan mint mondjuk egy szép festmény, és ennyi.
Másodszor, lelki társat keresek, mert magányos vagyok, és avval a lánnyal akiről írtam, azért akartam "ezt" csinálni, mert ő megkért rá, és mivel nem akartam megbántani, belementem. Sajnos ahogy fent leírtam rosszul sült el eléggé. Tehát nem szexuális indíttatásból akartam "kinyalni" (már bocsi), hanem hogy neki jó legyen, mellettem maradjon, stb...
De tudod mit, én még büszke is vagyok arra hogy ilyen vagyok, mivel lehet ez már a természetes kiválasztódás egy új foka lesz, hogy nincs szexuális vágy. Az ember fejlődik, és az idő elteltével állati ösztönei egyre csak halványodnak, és halványodnak. Ez meg hogy, GYORSAN, ORVOST! MERT NEMOLYANVAGYMINTÉNMEGATÖBBIEKHANEMMÁS tipikusan az a begyepesedett, barom felfogás. AZ ilyenek miatt szenvedtek sokat annak idején a Homoszexuálisok is.
Jobb ha megpróbálod megszokni, hogy erre a kérdésre minnndig ugyanolyan válasz fog érkezni. Elképzelésem sincs mit lehetne ellene tenni. Sok mindent képesek tolerálni az emberek, de azt, hogy nem akarsz szexelni, azt nem. Viszont így, párkapcsolatot kialakítani... amit leírtál, tudom milyen. Viszont megoldást nem találok rá. Talán egyszer majd lesz, ha kicsit változik a világ. Kicsit többekben jelenik meg a tolerancia, kicsit többen lesznek képesek megérteni, hogy ilyen is van.
Na, de elég az álmodozásból. A valóságban élünk.
Úgy gondolom, hogy előbb-utóbb kényszeresen választanod kell majd. Tűrsz vagy nem. Megszoksz vagy megszöksz. Mindehez persze mosolyogni kell, akármit is gondolsz közben.:(
23:04 vagyok. Nem mondtam, hogy "nyilván" pszichés gondjaid vannak, és nem is szenvedek "begyepesedett, barom felfogástól", főleg azért, mert én éppenséggel meleg vagyok, és pontosan tudom, hogy milyen az, amikor valakit olyasmiért ítélnek el, amiről nem tehet. Ezért biztosíthatlak, hogy itt NEM erről van szó. Azért írtam, amit írtam, mert amit Te itt leírtál, az sokkal jobban emlékeztet engem a szexuális zaklatás áldozataira, mint az aszexuálisokra. És igen, az ember képes úgy elfojtani ilyen élmények emlékeit, hogy egyáltalán nem emlékszik rájuk - de a hatásaitól szenved.
És láttam, mit képes csinálni ez hosszú távon az emberrel.
Ezért mondom, hogy menj orvoshoz. Ha egyszerűen aszexuális vagy, akkor nincs semmi félnivalód, ez nem betegség, ezért nem is akarnak majd "meggyógyítani". Talán abban is segíthetnek, hogyan lépj kapcsolatba a hozzád hasonlóakkal, illetve hogyan kezeld azokat, akik nem képesek elfogadni a "nemi irányultságodat", illetve annak hiányát.
Ha viszont tényleg történt olyasmi a múltadban, aminek a hatása így jelentkezik, akkor azt elő kell hoznod, fel kell dolgoznod, mert nem csak a szexuális életedet teheti tönkre. Ehhez szakember segítségére van szükség.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!