Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorító a szex, és nem értik meg, hogy én nekem nem kell segítség. Miért akarják velem "megszerettetni" amitől hányok?
nem értem, én undorodom a szextől, a pénisztől, a vaginától, a szagától, gusztustalannak tartom mindegyik nemi szervet. Nem magától az embertől hányok, hanem a nemi érintkezéstől. Csak azt nem értem, hogy miért nem tudják egyes emberek felfogni, ha ezt valakinek elmesélem, hogy én nem akarok SEGÍTSÉGET, mivel alapból undorítónak tartom, és nem akarom ezt csinálni. Miért nem lehet elfogadni hogy van ilyen? Miért kell rögtön vagy buz-inak bélyegezni, vagy hogy "nem próbáltad nem tudhatod" "nem tudod miből maradsz ki" ( pettingelni próbáltam már, de nem ment, és akkor tettem fel a pontot az I re. annál undorítóbb dolgot még életemben nem éreztem, és szó szerint öklendezni kezdtem, a lányt evvel persze baromira megbántottam.) Szóval, azért társra vágyom, lelki társra elsősorban, barátra, de nem akarok nemileg érintkezni.
egy srác.
Rengeteg aszexuális lány van a világon,én is ismerek egyet.Próbálj meg velük ismerkedni,aztán ki tudja?Lehet,hogy évek múltán mégiscsak megszeretitek.:)
Én nem ítélem el az aszexuálisokat,mindenki más,én pl. a tipikus "szexmániás" vagyok,szegény barátom sajnálom is néha.:) De mondom,nincs két egyforma ember a világon,szóval ne foglalkozz másokkal.
L/18
ilyenről még nem is hallottam, nem lennék a helyedben. :(
egy tuti, semmi olyat ne tegyél ami neked nem esik jól!
nem az a fontos,hogy mi a trendi, hanem az hogy te mit érzel!
Nemtudod Te h mibol maradsz ki testvérem!!!
Am akk hogyan lessz gyereked.... màssal megcsinàltatod??
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!