Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lenne a problémám, hogy van egy lány, akivel elég közel kerültünk egymáshoz, de mikor meglátta, hogy milyen vastag a f4rkam (6 cm, szerintem egyáltalán nem olyan vastag), akkor beijedt, és le akar pattintani. Mit tegyek?
@ 17:37 Ő 20, én 25, abban egyébként igazad van, hogy nincs túl sok tapasztalata, mert "félénk", eddig egyvalakivel volt, akinek vékonyabb.
@ 19:43 A gyógyszertáras tippet köszi, de a szexshop annyival jobb, hogy ott nem égsz be. Jártam úgy gyógyszertárban, hogy a mamika hátrakiabált, hogy "Te, mari, van még abból az extra nagy óvszerből?" - volt bent 8-10 ember, gondolhatod, úgy égtem, mint Steven Seagal a színművészetis felvételin.
:D A példa nagyon találó!!! A kör közepébe! Az égés veszélyét nem akartam leírni... de ezek szerint volt már dolgod vele. :)
Mondjuk egy apróság: részemről a hideg ráz az óvszertől, és bízom abban, amit szedek... eddig bevált. :)
"Szőrén" az igazi, mint a lovaglás! ;)
Ezt a szűk vagyok problémát egy gátmetszés nélküli szülés oldja meg, de olyat csak a 3. gyereknél alkalmaznak először a szülészeten.
Nagyon meg voltam lepve, amikor a 3. baba után már simán becsusszant a fütyi, feszítés és alapos előzetes izgatás nélkül. Azóta sokkal jobb a szex.
"Helló Doki! Szülni szeretnék, gátmetszés nélkül! De nem vagyok terhes! Mit ajánl???" :P
Bocs, nem hagyhattam ki... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!