Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az lenne a problémám, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az lenne a problémám, hogy van egy lány, akivel elég közel kerültünk egymáshoz, de mikor meglátta, hogy milyen vastag a f4rkam (6 cm, szerintem egyáltalán nem olyan vastag), akkor beijedt, és le akar pattintani. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hogyan lehetne megnyugtatni, vagy legalább rávenni, hogy próbáljuk meg? Ő mereven elzárkózik minden ilyesmitől. Nem szeretném ilyen hülyeség miatt elveszíteni.
2009. dec. 11. 23:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
54%
ez komoly?
2009. dec. 11. 23:46
 2/24 anonim ***** válasza:
53%
hány éves eza csaj? 12?
2009. dec. 11. 23:46
 3/24 anonim ***** válasza:
65%
hát az ilyen csajok XD viccesek. Mindegyik nagyot akar...Persze csak nagy a dumarésze.
2009. dec. 12. 00:02
 4/24 anonim ***** válasza:
76%
Nem lehet, hogy még szűz a csaj és nem volt dolga pénisszel?
2009. dec. 12. 00:03
 5/24 A kérdező kommentje:
20 éves, és volt dolga már, kvrva dühös vagyok, ilyen miatt még nem pattintottak
2009. dec. 12. 00:19
 6/24 anonim ***** válasza:
83%
19/L vagyok. és tuti nem a méret a baja.ez baromság.én emiatt sose pattintanék le 1 pasit...sőt :D vmi más van emögött...
2009. dec. 12. 00:28
 7/24 anonim ***** válasza:
88%
ezt nem vele kéne megbeszélni mit gondol erről és h mit meg hogy szeretne sztm ez inkább jobb megoldás lenne mint az ellső 2 kicikizni
2009. dec. 12. 00:33
 8/24 A kérdező kommentje:
természetesen beszéltem vele erről sokat, más baja nincs, nem is érzékelem, hogy lenne, csak azt mondja, ő szűk és már korábban is csak a vékonyabb méret jött be neki, mert fájdalmat érez
2009. dec. 12. 00:54
 9/24 A kérdező kommentje:
meg ez kvázi akció előtt derült ki, szóval elég kellemetlen volt, de nincs rajtam semmi kiütés vagy ilyesmi, ezért nem hiszem, hogy csak kifogás lenne
2009. dec. 12. 00:58
 10/24 anonim ***** válasza:
94%

Nem szeretitek ti egymást, egyértelmű, csak vonzódtok egymáshoz. Ha igazán csak téged akart volna a lány, nem csak egy barátot, aki ha kell, más is lehet, nem feltétlen te, akkor biztosan máshogy állt volna hozzá.

Én amikor szűzen először megláttam a férjemét állva (nem láttam azelőtt fütyit felfelé), az volt az első gondolatom, hogy hogy fog ez belém férni? De jóleső izgalommal vártam a fejleményeket.

Nem tudhatjuk, milyen előző tapasztalatok voltak korábban a barátnődnél. Mennyire rosszak azok az élmények. Kellemetlenségről van-e szó, vagy valami nagyméretű bunkó nem állt le vele, amikor fájt, és horror emlékei vannak? Nem mindegy.

2009. dec. 12. 01:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!