Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az lenne a problémám, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az lenne a problémám, hogy van egy lány, akivel elég közel kerültünk egymáshoz, de mikor meglátta, hogy milyen vastag a f4rkam (6 cm, szerintem egyáltalán nem olyan vastag), akkor beijedt, és le akar pattintani. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hogyan lehetne megnyugtatni, vagy legalább rávenni, hogy próbáljuk meg? Ő mereven elzárkózik minden ilyesmitől. Nem szeretném ilyen hülyeség miatt elveszíteni.
2009. dec. 11. 23:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%
Hehe! Mindig megy a duma a nagyméretről azt tessék! Nemnormális a csaj és beijedt. Egy gyereket is meg tud szűlni, akkor egy 6 cm es dákót is be tud fogadni. Elvileg tud alkalmazkodni a mérete. Más kérdés, hogy szexuálisan kultúrálatlan vagy gátolt. Én hagynám, de kitudja...
2009. dec. 12. 01:41
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Milyen óvszert veszel egyébként? Nekem is sz*r az 56mm es.
2009. dec. 12. 01:53
 13/24 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban haver. :D

Ne tudd meg, hány csaj volt, aki csak egy menetet akart tőlem, mert ki akarták próbálni, de azért a mindennapokra nem kéne nekik. :P

2009. dec. 12. 09:36
 14/24 anonim ***** válasza:
60%

jo nektek :D

bar nekem is ez lenne a legnagyobb gondom.

2009. dec. 12. 11:00
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
én ezt megértem, én is szűk vagyok, és nem bírom a túl nagyot fáj és félelmetes, ez az igazság, el sem tudom úgy engedni magam. Ilyen is van, igen! 38/L
2009. dec. 12. 13:20
 16/24 A kérdező kommentje:

@ 01:53 Hát az óvszer egy külön történet volt, az elején, évekkel ezelőtt azt hittem, hogy velem van a baj, mert nem nem bírtam felhúzni, csak nagy nehezen, de akkor meg úgy szorított, mint az istennyila. Aztán megtudtam ezt-azt, és sajnos szexboltban kell beszerezni, amit bármelyik boltban lehet kapni, az nem jó.

@ 11:00 Amint látod, ez nem olyan jó dolog, van hátránya is bőven.

@ 13:20 Félelmetesnek nem mondanám, mert hosszúságra pl. csak 17, szóval nem olyan, mint a filmekben, de értem, amit mondani akarsz.

Köszi mindenkinek a válaszokat, akkor ezek szerint ti is azt mondjátok, hogy ezt b.szhatom... Mármint éppenhogy nem szó szerint :(

2009. dec. 12. 13:47
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

szerintem hagyd :S csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, lehet van valami lelki oka neki, nem hiszem hogy ha tényleg valami komolyan gondolt volna, akkor emiatt lepattint. valami kell, hogy legyen a háttérben. nem veled van a baj. :)

20/L

2009. dec. 13. 14:05
 18/24 anonim ***** válasza:
hidd el itt valami más gond van. vagy szüz még csak hazudott, vagy pl eddig csak egy pasival volt, annak meg lehetett vékonyabb. és azért fél. mas esetben ha tapasztaltabb lenne szerintem szivesen kiprobalna, nem igy ilyedezne. egyébként hány éves a csaj?
2009. dec. 13. 17:37
 19/24 anonim ***** válasza:

Ma már a gyógyszertárakban is lehet kapni extra-nagyot, nyugi. Nem kell feltétlen sex-shop hozzá! :)

Én a szüzességemet vesztettem el hasonló "tehetségű" sráccal... hát au. De utána még jó is volt, ami meglepett, nem is tágított ki! :P :)

2009. dec. 13. 19:43
 20/24 anonim ***** válasza:

Utsó hsz. vagyok. Hagyd futni a lányt, mert ha nem akarja, élvezni sem fogja!

És egyetértek az előttem szólókkal.

2009. dec. 13. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!