Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lenne a problémám, hogy van egy lány, akivel elég közel kerültünk egymáshoz, de mikor meglátta, hogy milyen vastag a f4rkam (6 cm, szerintem egyáltalán nem olyan vastag), akkor beijedt, és le akar pattintani. Mit tegyek?
Üdv a klubban haver. :D
Ne tudd meg, hány csaj volt, aki csak egy menetet akart tőlem, mert ki akarták próbálni, de azért a mindennapokra nem kéne nekik. :P
jo nektek :D
bar nekem is ez lenne a legnagyobb gondom.
@ 01:53 Hát az óvszer egy külön történet volt, az elején, évekkel ezelőtt azt hittem, hogy velem van a baj, mert nem nem bírtam felhúzni, csak nagy nehezen, de akkor meg úgy szorított, mint az istennyila. Aztán megtudtam ezt-azt, és sajnos szexboltban kell beszerezni, amit bármelyik boltban lehet kapni, az nem jó.
@ 11:00 Amint látod, ez nem olyan jó dolog, van hátránya is bőven.
@ 13:20 Félelmetesnek nem mondanám, mert hosszúságra pl. csak 17, szóval nem olyan, mint a filmekben, de értem, amit mondani akarsz.
Köszi mindenkinek a válaszokat, akkor ezek szerint ti is azt mondjátok, hogy ezt b.szhatom... Mármint éppenhogy nem szó szerint :(
szerintem hagyd :S csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, lehet van valami lelki oka neki, nem hiszem hogy ha tényleg valami komolyan gondolt volna, akkor emiatt lepattint. valami kell, hogy legyen a háttérben. nem veled van a baj. :)
20/L
Ma már a gyógyszertárakban is lehet kapni extra-nagyot, nyugi. Nem kell feltétlen sex-shop hozzá! :)
Én a szüzességemet vesztettem el hasonló "tehetségű" sráccal... hát au. De utána még jó is volt, ami meglepett, nem is tágított ki! :P :)
Utsó hsz. vagyok. Hagyd futni a lányt, mert ha nem akarja, élvezni sem fogja!
És egyetértek az előttem szólókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!