Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátnőm semmit nem csinál az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm semmit nem csinál az ágyban. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
A barátnőm mindig mondja, hogy milyen ász az ágyba de amikor oda kerül a sor semmi.. pl kutyában csináljuk és nem hajlandó úgy bepucsítani, hogy nekem is kényelmes legyen, állandóan "ficánkol" az ágy egyik végéből a másikba kötünk ki. Mindig mondogatja , hogy miket kéne csinálni az ágyban. Odakerül a sor akkor "visszatáncolt" és mondja h. nem is jó ötlet meg stb. Aktus során sose csinál semmit, nem izgatja magát amikor lehetne csak úgy..van.. Mit tegyek? Félek ha megemlítem neki megsértődik.
2009. dec. 11. 21:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Az nem kifejezés. imád és rajong értem ami már már engem zavar.
2009. dec. 12. 20:26
 12/13 StephanieXx ***** válasza:

Ne a haverjaidra hallgass,hogy a barátnőjük mit csinál...

A lány szeret,mert nem lenne Veled.Beszéld meg vele FINOMAN,és változtatni fog rajta.

2009. dec. 13. 01:08
 13/13 StephanieXx ***** válasza:
Te szereted???
2009. dec. 14. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!