Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy majdnem minden csaj lenyeli a spermát?
Figyelt kérdés
2008. júl. 21. 16:29
1/18 anonim válasza:
dehogy igaz! Én pl.nem nyelem le...pfujj ...:(
sőt még azt sem szeretem ha a számban élvez
2/18 anonim válasza:
Én lenyelem, szerintem így természetes!
3/18 anonim válasza:
En inkäbb mellözöm!! De ez en vok:D
4/18 anonim válasza:
Én se nyelem le. Embere válogatja. :P
5/18 anonim válasza:
Természetesen mindenkinek más az elfogadott. Számomra úgy befejezett az orális szex, ha lenyelem.
Petranova
7/18 anonim válasza:
Szerintem fele fele az arány. Én annyira szeretem a párom, hogy mindent megtennék érte. Alap, hogy ezt az élvezetet is megadom neki!Nincs vele bajom.
8/18 anonim válasza:
Szia eleinte nem merik lenyelni csak kevesük f kčsöbb majd igen vagy amikor több hatalmas orgazmusba rčszesited öket akkor föleg franciänäl mikor te is nyalod veszettül akkor kčpesek kiszivni minden csepjčt
Minden jot kivänok elöre is
9/18 anonim válasza:
Nekem a volt barátnőm első együttlétkor lenyelte, majd később kb 1 év múlva már nem.
Egyéni izlés dolga. Valószínű ott romlott meg a kapcsolatunk...:) na jó ez nem igaz.
10/18 anonim válasza:
Az tuti, ha egy férfi nagyon isteni orgazmust tud nekem okozni, akkor én nagyon hálás tudok lenni.....Alap, hogy nyelek....ezért vagyok a férfiak kedvence!:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!