Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek h késsen:D?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek h késsen:D?

Figyelt kérdés
a párommal szilveszterkor együtt leszünk kettesben és az "veszélyes" mert nem birjuk ki h ne izgasuk egymást még ha minimálisan is ...stb de az a baj hogy meglesz és én nem nagyon akarom..jó tom hogy hülyeség de ez van:DAdjatok tanácsot
2009. dec. 10. 19:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
parafadugó!
2009. dec. 10. 19:43
 2/12 anonim válasza:
Lehet hülyeségnek hangzik,de a citromos dolgoggal tudod késlelteni! Nem egy barátnőm csinálta már ezt!:DBevált:P
2009. dec. 10. 19:46
 3/12 anonim válasza:
pardon citromos dolgokkal*elöző voltam^^
2009. dec. 10. 19:46
 4/12 A kérdező kommentje:

1. haha vicces vagy:D

2.nagyon köszi én is hallottam...és mikor kezdjem el elötte párnappal elég mert nekem igen változó mensesem....27-31 fele jön meg eakokor 25 én elkezdhetem?

2009. dec. 10. 19:51
 5/12 anonim ***** válasza:
első LOL XD
2009. dec. 10. 19:57
 6/12 anonim válasza:

Hát igazából nem tudom de barátnőm annyi citromosat ivott hogy neki 1 hónapig nem jött meg.XD

Szerintem mikor már sejted de nem érzed akkor!Mert ha már érzd mondjuk, hogy fáj a hasad vagy hasonlók(tegyük fel ilyen vagy)akkor nem tudom sikerülhet-e?!

2009. dec. 10. 20:05
 7/12 anonim ***** válasza:

en nem probaltam henem egyik oszt tarsam mert strandra keszultunk

o borsot evett ,kajaban is sokat tett es evett bors szemeket is es bejott neki h bizti legyel benne egyel nagyon borsos kajakat hadd csipjen de citromosat is :P atz hatah sikeruul

2009. dec. 10. 22:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
ennyi tippet :D mindet megeszed fosni fogsz szex közbe nem menstruálni :D
2009. dec. 10. 22:20
 9/12 anonim ***** válasza:

Én próbáltam a citromosat, egy héttel előbb kezdtem el enni, mint ahogymegkellett volna jönnie..:D És 2 napra rá megjött:D Szóval szerintem ember válogatja..

Az egyik bnőm meg vt nőgyogyinál, mondta neki ezt a citromos dolgot és jol leszidta az orvos, mert káros ..bontja a méhfalat...

nem biztos hogy egy jó kis este ennyit megér.. :)

2009. dec. 10. 22:25
 10/12 anonim ***** válasza:
A citrom evése miért bontaná a méhfalat? Persze ha oda dugod a citromot az más:) Ha szedj fogamzásgátlót azzal is eltolhatod.
2009. dec. 10. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!