Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy egy-két napot késsen a megvonásos vérzés?
Figyelt kérdés
Milligestet szedek 2 éve, és mindig az utolsó tabletta után a 4. napon jött meg. Hol délelőtt hol délután. Ma viszont még most sem jött meg. Az elmúlt időben sokat idegeskedtem. Aggódhatok hogy terhes vagyok vagy 1-2 nap ingadozás normális?2010. jún. 11. 21:45
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez természetes.Én is megijedtem pár napja,azt hittem meg sem fog jönni,mert az utolsó bogyó után a 4. napon jött meg.Ha két éve szeded és rendszeresen,kizárt a terhesség.De a tájékoztatóban is benne van (legalábbis az enyémben,Tri-Regol) hogy ha nem jelentkezik megvonásos vérzés,a terhességet ki kell zárni.
2/3 anonim válasza:
Nekem amióta szedem a gyógyszer mindíg ugyanazon a napon jön meg. Csinálj egy tesztet!
3/3 anonim válasza:
Simán előfordulhat!
Nekem is volt egy időzak a tablettaszedés második évében, amikor egyik hónapban kedden, másik hónapban szerdán jött meg a megvonásos vérzés. Azt mondta a nődoki, hogy ezzel semmi baj nincs. Sőt még ha a tabiszedés alatt kimarad a megvonásos egy hónapban az sem jelent mindjárt terhességet, mert előfordulhat (bár nekem eddig még nem volt).
Szóval ne aggódj, lehet, hogy ma már meg is jön! De ha nagyon idegeskedsz csinálj egy tesztet, de ha rendesen szedted a tait meg minden akkor nem hiszem, hogy terhes lenél :)
Cherryflower
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!