Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tart a megvonásos vérzés? 3-4nap?
Figyelt kérdés
Van esélyem, hogy hétvégére elmúljon ha ma jött meg?2011. aug. 10. 14:10
1/12 anonim válasza:
2-3.. simán elmulik.. jaja, tudom, évfordulótok lesz :PPPP
2/12 A kérdező kommentje:
De rendes vagy, köszönöm :DD
Igen évfordulónk lesz xD
2011. aug. 10. 14:14
3/12 anonim válasza:
most kezdted el szedni a fog.gátlót?
4/12 A kérdező kommentje:
igen, az első levél most fogyott el.
2011. aug. 10. 14:18
5/12 anonim válasza:
hát akkor lehet még tovább is fog tartani... nekem az első levél után 5 napig tartott a menstruációm (még most is ennyi ideig tart) és utána majd' egy hétig még volt enyhe vérzésem(pecsételő vérzés), mivel nem szokott még hozzá a szervezetem a bogyókhoz...
6/12 A kérdező kommentje:
megnyugtattál.........
2011. aug. 10. 14:20
7/12 anonim válasza:
nem fog tovabb tartani ez csak megvonásos vérzés!!
8/12 anonim válasza:
bocs, én csak a tapasztalatomat írtam le. nem azt jelenti, hogy neked is így lesz... vagy az jobb lett volna, ha azt mondom, hogy igen, péntekig elmúlik, aztán meg még vasárnap is menstruálsz?
9/12 anonim válasza:
Én is most fejeztem be az első levél fogamzásgátló szedését.Nekem olyan 4 napig tartott a vérzésem.Nekem eddig nem volt pecsételő vérzésem,és most "mensi" után sincs.
10/12 anonim válasza:
én is ilyen kérdést tettem fel nemrég :D nekünk is évfordulónk lesz :D remélem hétvégére elmúlik a vérzésem és remélem a tiéd is :) sok boldogságot !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!