Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szopjak le egy pasit?
Figyelt kérdés
ezt úgy értem, hogyha csak annyit akarunk?2009. dec. 10. 17:00
31/39 anonim válasza:
Kár hogy nem én voltam a szerencsés:):)))
32/39 A kérdező kommentje:
ha megadod az msn címed akk még akár te is lehetsz az :P...csak vicceltem...de ha gondolod:P
2009. dec. 13. 17:21
33/39 anonim válasza:
14:39 vagyok dobj rám egy emailt- ha gondolod:)
34/39 anonim válasza:
szijjah.én annyit szeretnék kérdezni hogy ha nem áll fel a pasi pénisze akkor a bőrt lehúzzam róla vagy ne szopás előtt?bocsi ezért a hülye kérdésért.:)
35/39 anonim válasza:
Utolsó: hány éves a pasi? A lényeg az, hogy akkor áll fel ha izgalomba van. Lehet, hogy ideges, fél, hogy felsül, esetleg nem izgult fel eléggé. Nyugtasd meg, lazuljon el. Kérdezd ki, hogy mi az amire nagyon vágyik szexuálisan és tedd meg :) Reméljük fel fog állni neki. Kitartást :)
36/39 anonim válasza:
Szóval ez nem egy exakt tudomány, csináld ösztönösen, élvezd te is amit csinálsz és nem hiszem, hogy továbbra is "fenn áll" majd a probléma.
37/39 anonim válasza:
és ha nem áll fel neki?és ugy akarja hogy megcsináljam?:S
38/39 anonim válasza:
A szopásnak akkor van vége normális esetben, amikor ellövi az úr a spermát, azt pedig nem lehet nem álló pénisszel csinálni. Fontos, hogy felálljon neki, ha úgy se megy, hogy mindent bevetsz ami izgatná, akkor szexológussal vedd fel a kapcsolatot vagy akkor próbálkozz velem :D Na, jó, csak viccelek :D
39/39 anonim válasza:
Szia!
Merre laksz, én szívesen tanítgatlak ha gondolod, imádom ha leszopnak :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!