Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szopjak le egy pasit?
Figyelt kérdés
ezt úgy értem, hogyha csak annyit akarunk?2009. dec. 10. 17:00
21/39 anonim válasza:
Szopos?...gyerekek, en felvallalom, hogy imadok szopni!!Na bummmmm...es sajnalom a frigid libakat:-P
22/39 anonim válasza:
Elozo vagyok, amugy nem ertem, hogy a hulye nyavogos p.icsak mit keresnek a szexualis kerdeseknel?????
23/39 anonim válasza:
Ja, es az erkolcsbajnokok kimeljenek meg a valaszoktol!!Ha valakinek nem tetszik, hogy egyesek szeretnek szopni, akkor menjenek anyucihoz tejbegrizt enni, ne itt osszak az eszt...
24/39 anonim válasza:
Én meg az vagyok aki te is XD Szóval, nekem azzal van problémám, hogy mennyire iskolázatlan, elfogult és idióta módon fogalmazzák meg a véleményüket. Ha az én barátnőm nem nyelné le, hát annyi baj legyen, de ha ilyen ostoba is lenne, azt már nem bírnám ki.
25/39 anonim válasza:
Marmint a valaszolok, vagy a kerdezo?Jo, nem egy tul okos kerdes, de aki itt szoposozik, az se lehet egy eszleny.meg azt nem ertem, hogyha annyira ki vannak akadva egy kerdesen, minek valaszolni ra??Azert, hogy megmutassak, hogy ok milyen rendesek?Na es ki nem sz@rja le??ez egy anonim oldalt, mit kell jatszani az agyukat?pontozzatok csak le egesz nyugodtan, hajra
26/39 anonim válasza:
nem kell lenyelni....,amúgy én egyszer megkóstoltattam a pasival... izgi volt:)
27/39 anonim válasza:
Micsoda nyalifalizás megy most már lehet lenne mit tanulnotok vagy inkább gyakorolni gyakorolni ---F---
28/39 anonim válasza:
A kérdező nem írta meg a véleményét, hanem némelyik válaszoló, nyilván rájuk gondoltam :)
29/39 A kérdező kommentje:
hát erre nem sok mindent tok írni....látom jót vszekednek egy kérdés miatt..am meg ha vkit érdekel megvolt a dolog..és lenyeltem...ennyi...
2009. dec. 13. 00:06
30/39 anonim válasza:
jol tetted...csinald azt, ami jol esik, es ne hallgass a sok frigid p.icsara
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!