Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan szopjak le egy pasit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szopjak le egy pasit?

Figyelt kérdés
ezt úgy értem, hogyha csak annyit akarunk?
2009. dec. 10. 17:00
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Jajjj, de undíííí fúúúj. Én voltam az egyik aki képes volt rendes választ írni és leírtam azt ahogy én szeretném. Téged senki nem kérdezett. Azt is írtam, hogy az a fontos, hogy élvezze és ha a kérdező is ilyen, mint te, akkor nem fogja megtenni.
2009. dec. 11. 07:15
 12/39 anonim ***** válasza:
14%
TARTOM MAGAM A VÉLEMÉNYEMHEZ UNDÓRÍTÓ,ÉS A KÉRDEZŐ BIZTOS TANÁCSTALAN AZÉRT TETTE FEL A KÉRDÉST NEM OLYAN MINDT ÉN, HISZEN Ő KÉRDEZI HOGY HOGYAN?????????? HA NEKED JÓ HÁT CSINÁLD ÉN NEM VAGYOK OLYAN ÉS NEM IS LESZEK!!!!
2009. dec. 11. 12:53
 13/39 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a választ....
2009. dec. 11. 14:33
 14/39 anonim ***** válasza:
Csak is ügyesen de hogy érted hogy hogyan...?hogyan nem lehet az tudjuk.:)max bevezetünk az élet rejtelmeibe.
2009. dec. 11. 16:44
 15/39 anonim ***** válasza:
0%

minek akarsz szo*pni, szo*pják le a pasik egymást, de úgy hogy nyeljék is le. göré*nyek.

Amúgy meg először nya*lasd te ki magadat, és ha jól csinálta akkor esetleg szo*pd le.

A ge*cit nyelje le a pasi.A sajátja.

2009. dec. 11. 17:04
 16/39 anonim ***** válasza:
szerintem jobb, ha erre inkabb magadtol jossz ra, a gyakorlatban, latod, itt annyi erkolcsos leanyzo van, meg biztos eletukben nem sz.optak(...fuuuuujjjj de undojiiitooo.....jaaaaaajjjj)inkabb ne borzold az idegeiket:-)
2009. dec. 11. 17:17
 17/39 anonim ***** válasza:
Csináld ahogy jónak látod, nekem mindegy, hogy Miss NAGYBETŰKKELÍROKMERTÍGYKOMOLYANVESZNEK- re vagy Miss nem t*m mit kell c*nzúráznira hallgatsz, az a fontos, hogy te és a barátod jól érezd magad. Én pl. nem tartom visszataszítónak, hogy kinyaljak egy lányt és az ő nedveit sem vetem meg.
2009. dec. 11. 17:58
 18/39 anonim ***** válasza:
továbbra is tartom magam a vél-hez de látom,hogy forsz a saját levedben,mert 2 is írtál ui:csak magad mínősítetted és a többit nem kommentállom mert,szopós vagy!!!!!!!!!
2009. dec. 11. 21:17
 19/39 anonim ***** válasza:
Nem baj ha az fő hogy szereti csinálni .
2009. dec. 11. 21:18
 20/39 anonim ***** válasza:

Kedves 21:17 - es korábbi, te miről beszélsz? 2 is írtál? Arra gondolsz, hogy én 17:17 -es választ is? Mert nem. Amúgy meg tökéletesen mindegy.

"csak magad mínősítetted és a többit nem kommentállom mert,szopós vagy!!!!!!" - szerintem ez magáért beszél XD Nem szeretem ezt a mondást, de úgy tűnik mindenki magából indul ki.

2009. dec. 11. 22:10
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!