Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Készítek egy erotikus tárasasjátékot, milyen "állomások" legyenek benne?
Figyelt kérdés
Írhattok pózokat, feladatokat, hogy mit csináljanak egymással a párok, bármit amit eltudtok képzelni:P Akár a játékszabály tippet is adhattok, hogy pl mikor jöjjön egy más után kétszer az egyik személy. Aki állított már ilyet össze szívesen elolvasnám hogy miket tett bele. Minden ötletre kíváncsi vagyok, remélem sok összegyűlik.2009. dec. 9. 15:56
11/15 anonim válasza:
ilyet mi is csináltunk, de mi lightosabb formában, mivel még fiatalok vagyunk, és nem volt benne szex meg ilyenek. :D Nekünk úgy volt, hogy először is szájrapuszi (a gyávák miatt), aztán csók, nyelves csók, aztán szeximitálás, szexis tánc, ruhalevétel ha 6-ost dobsz, meg ilyenek... zálogosban is lehet ilyen ruhalevételest csinálni, aztán a végén meztelenül azt csináltok amit akartok. xD Amúgy sztem nektek is az lenne jó (nemtom hány évesek vagytok), hogy szépen fokozatosan kezdődik minden, először csók, és így tovább h mindenki kellően felizguljon. XD sok sikeert ^^
12/15 anonim válasza:
Érzékek kertje szextársas ;)
Leis lehet tölteni :)
Jókis muri..:D
13/15 anonim válasza:
Lagzi Lajcsi nadrágja legyen a főnyeremény
14/15 anonim válasza:
Innen letölthető egy társas, lehet belőle ötleteket lopni :D :)
Amúgy..., nagyon nagyon jó kis társas. Csak ajánlani tudom.
20/l
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:P
2009. dec. 14. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!