Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Készítek egy erotikus tárasasj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Készítek egy erotikus tárasasjátékot, milyen "állomások" legyenek benne?

Figyelt kérdés
Írhattok pózokat, feladatokat, hogy mit csináljanak egymással a párok, bármit amit eltudtok képzelni:P Akár a játékszabály tippet is adhattok, hogy pl mikor jöjjön egy más után kétszer az egyik személy. Aki állított már ilyet össze szívesen elolvasnám hogy miket tett bele. Minden ötletre kíváncsi vagyok, remélem sok összegyűlik.
2009. dec. 9. 15:56
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
2főre tervezem
2009. dec. 9. 15:58
 2/15 anonim ***** válasza:
60%
Te készíted, de nincsenek ötleteid?
2009. dec. 9. 16:05
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
Nem mondtad emg hogy olyan minden emzőn más feladatos vagy olyan gazdálkodj okosan szerencsekártyásra gondolsz...de ha mondjuk a mezőkön vannak a feladatok,e lsőzör csak felizgatás, puszi a fütykösre, aztán jöhetnek iylenek hogy szájbavétel meg, hasonlók...a végefelé meg pózokban való szex...
2009. dec. 9. 16:09
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

nekünk van ilyen társasunk: 69-es póz, kutya, nő kényeztet pasit és fordítva, tejszínhabos nyalogatós, jégkockás nyalifali, midnenféle :P fantázia

jó ötlet, sok sikert :D

2009. dec. 9. 16:13
 5/15 A kérdező kommentje:

Ötletem még nem sok van, eleve nincs sok tapasztalatom e téren. Ezért is kérdezősködök itt, hátha ír valaki valami jót:)

Igen valami olyasmit tervezek amit a második válaszoló írt, hogy minden mezőhöz van valami, és szép lassan, de akár a tejszínhab is belekerülhet, vagy bármi, csak izgalmas, szórakoztató, és felejthetetlen legyen:)

Nagyon várok még ötleteket. És köszönöm az eddigieket.

2009. dec. 9. 16:14
 6/15 A kérdező kommentje:
én is gondoltam a jégkockást, de azzal miket csináljunk? ti hogy szoktátok?:)
2009. dec. 9. 16:15
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem legyenek ilyen lightosabb feladatok,például vedd le magadról ezt és ezt a ruhadarabot,vagy éppen csak egyet,de olyanok is hogy tapizd meg a partnered mellét/fütyijét,nyelves csók,orális kényeztetés,ilyesmik.
2009. dec. 9. 17:04
 8/15 anonim ***** válasza:
ELKÜLDÖD NEKEM EZT A JÁTÉKOT ??? Ha igen akkor küldöm is a cimet!
2009. dec. 9. 23:04
 9/15 A kérdező kommentje:
hogy ki küldje el?
2009. dec. 10. 13:43
 10/15 anonim ***** válasza:

minél tovább eljutottatok annál erotikusabb legyen, eleinte csak ruhában lévő dolgok, aztán fokozatosan levetkőztök, aztán pettinges cuccok, majd szex ilyenek :)

bocs, de konkrét ötletem így hirtelen nincs nagyon ami nem tök átlagos :)

amúgy ha egyszer kész leszel ezzel privát üzenetben elküldhetnéd :)

2009. dec. 13. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!