Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszomorít a helyzet és nem tudok mit tenni. Szerintetek mit kéne? 17/F
Nos, a problémám az, hogy van egy srác, akibe bele vagyok zúgva az első másodperc óta, mióta megláttam. Mondhatni 'szerelem első látásra'. A lényeg, hogy azóta voltunk már közeli barátok is, meg távoliak is.. ez megy lassan 3 éve, és már nem tudok mit kezdeni, szomorú vagyok. Ő tudja, hogy valami elszomorít, ezért elhívott felvidítani, de félek, csak még szomorúbb lennék tőle. Teljesen esélytelen, hogy összejöjjünk, hisz sokszor tett hetero kijelentéseket. Teljesen egyedül érzem magam, és már sokszor megfordult a fejemben hogy feladok mindent. Nem tudom, mit tegyek.
Kérnék 'fúj hülye b*zi' és hasonló jellegú kommenteket mellőzni..
Egyébként tök jól eltávolodtunk az alapproblémától.. szó nem volt gyerekelferdítésről, vagy bármi.
'Sikerült' kissé nehezítenie a helyzetemen... ma egész nap felvidítani próbált, és elhívott hétvégére, hogy felvidítson, én meg nem tudom, mit gondoljak.
Továbbra is, a 'hülye b*zi' alapú hozzászólásokat szeretném, ha mellőznénk.
Hát akkor hajrá! Gyerünk bulizni, és utána beszélgessetek egy kiadósat ;)
Ez sztem am jót jelenthet, hogy fontos neki, hogy mi van veled.
u.i.: Kár, hogy a felfelé és lefelé mutató ujjacskák mellett nincs egy "vadbarom" felirat, mert pár embernél azért szívesen ráklikkelnék...pfff
én is hasonlóan voltam ezzel mikor tizenéves voltam, és hát senkinek nem kívánom ezt a helyzetet.
am tényleg az lenne jó ha megtudnád tényleg teljesen heteró-e. ha az akkor nem érdemes ezen rágódni.
25F
17 évesen az ember hajlamos azt hinni, hogy "Ez a nagy szerelem". Majd 5 év múlva rájössz, hogy milyen butaság volt ezt gondolnod.Addig meg ki kell tartani.
Amúgy én akadnék ki rajta, ha egy haveromról kiderülne, hogy meleg és gerjed rám. Egy beszélgetést megér a dolog. Ha meg emiatt megsértődik akkor az az ő baja.
"Kedves" 15:49!
Nem veszed észre, hogy milyen szánalmas vagy? Az sem tűnik fel, hogy mindenki képes normlisan írni. Csak az olyan bunkók, mint te káromkodnak egyfolytában...tiszta szánalom!
Neked nem teljesen mindegy , hogy ő szerelmes-e vagy sem? Miért esik jól, hogy az egyik legszebb érzést akarod tönkretteni neki? Ennek mi az értelme?
Arról már nem is beszélve, hogy a kedves kérdező külön megkért mindenkit, hogy mellőzze a fölösleges szócsétlést és b.u.z.i.zást. És IGEN, ez pont neked szólt!
Köszönöm a kedves és segítőkész kommenteket, azt hiszem, tudom, mit kéne majd tennem. Előbb-utóbb csak boldogabb leszek:) Köszönök minden véleményt.
</Téma lezárva>
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!