Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elszomorít a helyzet és nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszomorít a helyzet és nem tudok mit tenni. Szerintetek mit kéne? 17/F

Figyelt kérdés

Nos, a problémám az, hogy van egy srác, akibe bele vagyok zúgva az első másodperc óta, mióta megláttam. Mondhatni 'szerelem első látásra'. A lényeg, hogy azóta voltunk már közeli barátok is, meg távoliak is.. ez megy lassan 3 éve, és már nem tudok mit kezdeni, szomorú vagyok. Ő tudja, hogy valami elszomorít, ezért elhívott felvidítani, de félek, csak még szomorúbb lennék tőle. Teljesen esélytelen, hogy összejöjjünk, hisz sokszor tett hetero kijelentéseket. Teljesen egyedül érzem magam, és már sokszor megfordult a fejemben hogy feladok mindent. Nem tudom, mit tegyek.

Kérnék 'fúj hülye b*zi' és hasonló jellegú kommenteket mellőzni..

2009. dec. 7. 21:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Megint én. Ha van megbízható lány ismerősöd bepróbálkozhatna a srácnál de csak úgy lightosan, hogy nehogy legyen is valami a dologról. Vagy msnen felvehetné egy csaj. Azt nem javaslom, hogy te vedd fel másik címmel meg valami kamu csaj képével mert ennyi év után rájönne abból amit írtál, hogy te vagy. De valaki más simán felvehetné és ismerkedhetne vele és akkor adott pillanatban lazán rákérdezne, hogy mi a véleménye ezekről a dolgokról van-e most valakije stb.

Sajnos jobb módszer most nem jut eszembe, ne haragudj.

2009. dec. 8. 17:53
 12/27 A kérdező kommentje:

17:49-es kommentelő:

Köszi:) Lehet ez be fog válni. Ő az első akit igazán szeretek, ezért is olyan furcsa, vagy rossz érzés.

2009. dec. 8. 18:31
 13/27 anonim ***** válasza:
25%
Kösd már fel magad!Kinek képzeled te magad!csak azért mert egy k.ö.c.s.ö.g vagy mindenkinek beszólhatsz!Engem az szomorít/dühít fel hogy te ilyeneken gondolkodsz!Igaz hogy titeket támogat a kormány ,de akkor is a szememben egy a.b.e.r.á.l.t s.z.a.r.h.á.z.i leszel!
2009. dec. 8. 19:42
 14/27 A kérdező kommentje:
Gratulálok, előző kommentelő, ismét bizonyítottad, hogy az átlag, felvilágosult embernél hülyébb vagy.
2009. dec. 8. 19:46
 15/27 anonim ***** válasza:
19%
Tán csak nem az a bajod hogy szóvá merem tenni hogy engem zavar az hogy téged seggbe k.ú.r.n.a.k!Tán mert te egy ilyen f.é.r.e.g.n.e.k születtél akit el kell taposni! 14/88
2009. dec. 8. 19:49
 16/27 A kérdező kommentje:
arra van az óvoda -->
2009. dec. 8. 20:50
 17/27 anonim ***** válasza:
80%
A legnagyobb homofóbok látens melegek :) csak ennyit akartam írni :D
2009. dec. 8. 21:09
 18/27 anonim ***** válasza:
19%
Csak tudod nehogy arra járj és a gyerekemet elferdíts te patkány!
2009. dec. 8. 21:14
 19/27 anonim ***** válasza:
17%
Egyébként nem azért, engem nem zavar, míg valaki meleg, de, hogy mást is azzá tesz, az rohadtul undorító.
2009. dec. 8. 21:33
 20/27 anonim ***** válasza:
25%
Mert szerinted a kisgyerek mit lát az utcán? Hogy 2 férfi csókólozik és ő azt hiszi ez a helyes!
2009. dec. 8. 21:42
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!