Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elszomorít a helyzet és nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszomorít a helyzet és nem tudok mit tenni. Szerintetek mit kéne? 17/F

Figyelt kérdés

Nos, a problémám az, hogy van egy srác, akibe bele vagyok zúgva az első másodperc óta, mióta megláttam. Mondhatni 'szerelem első látásra'. A lényeg, hogy azóta voltunk már közeli barátok is, meg távoliak is.. ez megy lassan 3 éve, és már nem tudok mit kezdeni, szomorú vagyok. Ő tudja, hogy valami elszomorít, ezért elhívott felvidítani, de félek, csak még szomorúbb lennék tőle. Teljesen esélytelen, hogy összejöjjünk, hisz sokszor tett hetero kijelentéseket. Teljesen egyedül érzem magam, és már sokszor megfordult a fejemben hogy feladok mindent. Nem tudom, mit tegyek.

Kérnék 'fúj hülye b*zi' és hasonló jellegú kommenteket mellőzni..

2009. dec. 7. 21:28
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
35%
Nem értelek, hogy miért is vagy szomorú? Hiszen elírtad, hogy hetero. Nem kell nyuszinak lenni. Állj elé és mond meg neki mit is érzel.
2009. dec. 7. 21:34
 2/27 anonim ***** válasza:
17%

Sajnálom, hogy ha 17 évesen még nem tud sok fiú lánnyal szeretkezni és ezért azt hiszi pasi kell.

Egyébként szerintem bemeséled magadnak. :) Jönne egy klassz kis csaj aki elvarázsolna, akkor azonnal rá vernéd a farkad már és nem egy srácra. :)

Ha a srác hetero, akkor az. Ne buzíts be mást is, csak mert te 15 éves gyerek!!!!!!!! fejjel bemesélted magadnak, hogy meleg vagy.

2009. dec. 7. 21:36
 3/27 anonim ***** válasza:
47%
Pont az a baja,hogy hetero.
2009. dec. 7. 21:36
 4/27 anonim ***** válasza:
37%

Én teljesen ugyanebben a helyzetben vagyok, de normális megoldás egyszerűen nincs. Mindenki azt mondja, hogy felejtsem el, de ez egyszerűen nem megy.

Bocsi, hogy nem tudok normális választ adni. Csak gondoltam írok, hogy én is ugyanemiatt szenvedek.

Kitartást! :)

u.i.: 21:36-os válaszoló hülyeséget írt. Ez nem így működik!

2009. dec. 7. 22:10
 5/27 anonim ***** válasza:
35%
tudja rólad hogy meleg vagy? ha nem akkor mond el neki és figyeld a reakcióit, 3 éves barátság csak nem megy tönkre ilyen miatt :D. Ha jók a reakciói akkor poénosan hintsd el hogy ő is bejön. :D
2009. dec. 8. 00:44
 6/27 anonim ***** válasza:
77%

"Teljesen egyedül érzem magam, és már sokszor megfordult a fejemben hogy feladok mindent. Nem tudom, mit tegyek."

17 évesen az ember hajlamos az ilyen szélsőséges véleményekre. Később aztán rájössz, hogy egy reménytelen szerelem milyen nulla jelentőségű piszlicsáré semmiség az élet komolyabb problémáihoz képest.

Próbáld elfoglalni magadat valami mással. 17 évesen előtted az élet, még lehet belőled bármi. Válassz magadnak valamilyen tudományt, művészetet, sportot vagy akármit, amiben sikert érhetsz el. Ha homoszexuális vagy, akkor várhatóan nem a szexualitás és a párkapcsolatok lesznek az életed sikeres oldala, ezt azt hiszem, minden finomkodás helyett kijelenthetjük. Az életben ezer izgalmas dolog van még a szexen és szerelmen kívül, foglalkozz azokkal. Erre a helyzetre, amit itt leírtál, nincs válasz.

2009. dec. 8. 06:58
 7/27 anonim ***** válasza:
55%

Naa, azért nem kell ennyire szomorúnak lenned. Néha fáj a szerelem, de túl lehet jutni mindenen. És ne félj változtatni.

Mellesleg én ugyan lány vagyok, de voltam már szerelmes hetero lányba is szóval átérzem a helyzetet. Nehéz volt, de mégis sikerült addig "udvarolni neki" amíg belém nem szeretett :) ne add fel a reményt.

Nem is biztos, hogy a srác hetero. Lehet ez csak egyfajta védekező magatartás. Ismerek pár hetero srácot, akiknek mégis volt már dolguk fiúval előtte el se tudták volna képzelni, de találtak olyat akihez egyszerűen megmagyarázhatatlanul vonzódtak.

Nem mondom, hogy állj elé és mondd el neki mit érzel, mert lehet nem lenne szerencsés.

Nem tudom, mert nem ismerem a fiút. De tölts vele sok időt, legyél vele kedves és beszélgess vele sokat. Érd el, hogy kedveljen nagyon. Próbáld kitalálni mire vágyik. Én nem adnám még fel. Egyébként ő tudja rólad, hogy mi a helyzet veled vagy heteronak hisz? Mert ez is egy lényeges dolog.

21:36 nála már megvolt a varázslat. Ez a srác varázsolta őt el. :)

Ez most olyan, mintha én azt mondom neked te melegnek születtél. Te erősködsz, hogy az lehetetlen. Én mondom de nem az így van csak elfelejtetted, na gyerünk próbáld ki és majd meglátod. Úgyse mennél bele mert egyszerűen nem megy. A kérdező se direkt érez így. Ez csak megtörtént.

2009. dec. 8. 07:45
 8/27 anonim ***** válasza:
29%
Te kis b.u.z.i! menj a másság színű zászlóddal felvonulni!
2009. dec. 8. 13:07
 9/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm előző kommentelő, megmutattad, mekkora idióta is vagy igazán.

A többieknek, köszönöm a válaszokat.. sajnos, még mindig nem tudom, mit tegyek:/ ha elmondanám neki, hogy a fiúkat szeretem, nem nézne rám jó szemmel.

2009. dec. 8. 16:39
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

07:45 vagyok. Szerintem mindenképp azzal kellene kezdeni hogy megtudd mit szól a mássághoz. Pl. mi a véleménye a melegekről és hasonlók. Aztán ha tudná, hogy te az vagy akkor talán egyszerűbb lenne már. Mondjuk nem tudom... ha értelmes srác akkor ugyanúgy barátkozna veled továbbra is és nem zavarná őt. Ha pedig emiatt inkább elküldene, akkor szerintem nem érdemli meg a szerelmedet.

Esetleg tegyél néha te is olyan kijelentéseket, amiből sejtheti mit akarsz de ugyanakkor mégse mondod ki nyíltan. Célozgass néha amikor csak ketten beszélgettek egymással. Nem kell sokat, csak egyszer-kétszer. Hátha leesik neki. Ha látod, hogy inkább elhúzódik akkor vegyél vissza. Valamit meg kellene próbálnod mielőtt feladod.

Biztos nehéz neked most, de ez örökre nem maradhat így. Tudd meg lehet-e esélyed a srácnál. Ha nagyon úgy tűnik, hogy semmi akkor pedig nyugodj bele és ismerkedj másokkal úgy könnyebb lesz tovább lépni.

Ne haragudj, hogy kérdezgetlek ha nem akarsz nem kell válaszolnod. Ő az első szerelmed vagy már a sokadik csak őt különlegesebbnek érzed?

Vagy mondjuk próbálj rájönni mi fogott meg benne annyira és keress olyan embereket akikben ugyanaz megvan. Megérdemled, hogy boldog legyél és hidd el nem csak ez a fiú van a világon.

2009. dec. 8. 17:49
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!