Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj még mindig?
2 éve vesztettem el a szüzességem, elég kellemetlen volt, szoltam akkor a fiunak h hagyja abba mert fáj..alig tudta betenni...aztán utána volt egy probálkozásom az akkori barátommal, és betette, de iszonyatosan fájt, és mikor benne ültem akk nemtudtam mozogni, annyira szűk voltam.... ha kinyalt jó volt, de nem a legjobb, és nemtudtam elélvezni, és ujjazni meg szinte lehetetlen engem mert max 1 új megy be néha az sem... de ha maszturbálok akk hamar benedvesedek, és megy minden, a csiklóorgazmust is eltudom érni, de az ujjazással még igyis gondok vannak... nemmerek együttlenni szexuálisan senkivel mert félek h beégek, eddig sosem ment, mindig lekellett állnunk a barátommal, és szégyeltem magam....:( mit tehetnék mi bajom? szeretnék végre együttlenni normálisan a pasimmal..:(
23/L
Nőgyógyász aranyom még nem fordult meg a fejedben? :)
Bizony! Ilyen esetekre is van! Max azt mondja, hogy hát te ilyen vagy, ezzel kell együtt élned, vagy lehet hogy tud segíteni is.. Én a helyedben elmennék.
ha ennyire félsz a dokiktól, akkor gyakrabban újazd magad és mindig próbálj többet bedugni...
nincs jobb ötletem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!