Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek, nők! Szerintetek hogyan lehet kielégíteni egy extrém magas libidójú ember szükségleteit hosszú és rövidtávú erkölcsi romlás nélkül?
Mert az ember mégse feküdjön össze mindenkivel, és talán swingerklubba sem a leg erkölcsössebb járni. Főleg, hogy az ott lévő ember többsége már idősebb. Aztán, fizetős lányokhoz/fiúkhoz is milyen járni, ráadásul nem is kerül kevésbe. Persze ott vannak a szex játékok, de mégis... A végtelenségig maszturbálni?
A legjobb, persze az lenne, ha az ember találhatna egy hozzá illő libidóval rendelkező párt. De mivan, ha ez évekidlg nem jön össze?
Tudom, hogy a társadalom egy "nagy általánosra" van beállítva. Talán ezért érzem magam kívülállónak,a nagy libidóm miatt. A kapcsolataimban ez mindig baj volt és közrejátszott a szakításokban. De én mindig is ilyen voltam, és nem függő vagy kényszeres vagyok. Egyszerűen csak baromi magas a libidóm...
Vannak lehetőségek:
1. Swinger, alkalmi, szexkapcsolatok stb. Védekezni kell, ésszel válogatni, és eljárni szűrésre.
2. Ha kapcsolatot akarsz, akkor azt lehet egy nyitott kapcsolat is. Persze ehhez találni kell valakit, akinek ez belefér.
3. Ha monogám kapcsolatot akarsz, akkor olyat kell találni, akivel hasonló az étvágyatok. Ez egy nagyon fontos tényező minden kapcsolatban.
4. Ha monogám kapcsolatot akarsz, és valamivel kisebb az étvágya, akkor marad a maszturbálás mint kiegészítés. De ez is csak akkor fog működni, ha nem hatalmas a libidó különbség.
Azért vannak opciók, nem kell lehetetlen dolognak beállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!