Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Biszexuális női fodrászként?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális női fodrászként? Amennyiben vendégeim mesélnek szexuális dolgaikról?

Figyelt kérdés
Női fodrászként kislányos külsővel. Több női vendégemmel is felmerül a szexuális téma. Meglepődésemre sok nő kiváncsi milyen is lehet lánnyal. Kérdés, hogy merjek kezdeményezni?

ma 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor csak kérdezz vissza, hogy kipróbálnák-e?

Amíg nem mondja fixen, hogy igen addig ne is mond, hogy te biszex vagy..

ma 13:42
 2/5 érdeklődő35 ***** válasza:
100%

Ha már szóba kerül, akkor én feltételezem, hogy nem véletlenül mondja neked 🙂

Egy kicsit érzékibb hajmosás, öblítés közben kérdezz rá, hogy mennyire biztos benne, hogy kipróbálná?🤩

ma 13:52
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
Ahogy bárhol máshol, ha bizonytalan vagy akkor várd meg amíg a másik egyértelműbb jelzéseket küld. Kíváncsiság =/= azzal, hogy ki is akarja próbálni, avagy szimpatikus leszel neki "úgy" is.
ma 13:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én körmös vagyok, heteró. Egyik vendégem biszex volt és konkrétan bepróbálkozott. Nem örültem neki, finoman elutasítottam. Ja az sem zavarta, hogy férjnél vagyok.
ma 14:36
 5/5 anonim ***** válasza:
58%
Azért nem zavarta hogy férjnel vagy, mert nem a férjeddel akart lenni. Neki tovabbra sincs és nem is lesz köze a férjedhez. Gondolom ez csak nem baj..
ma 18:06

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!