Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek az alfa nőstények (menő nők) és az omega nőstények (vesztes, lúzer nők) Szerintetek?
Gondolom, a nőknél is van ilyen. Külső belső tulajdonságaik alapján!
Érdekel, hogy ki mit gondol erről!
Fiúk, lányok, kort is írjatok, köszi:)
18/27 Ez tetszett!
Bár ha belegondolsz a fiúknál kicsit más a helyzet, mert a pasasoknál nem annyira az első látás számít.
PL a Jean-Claude Van Damme se 2méter magas de nem hiszem hogy omegáznád,bár lehet,hogy nem pont BMW-je van!:-)
Amúgy én pont azért írtam példának Britneyt hogy ne csak külsőleg ítélkezzünk,ő amikor molett volt akkor is megmaradt "alfának" bár sokan kikezdték,nem hiszem hogy ha egy társaságba kerültek volna vele át tudták volna venni az "alfa"nőstény szerepét.Amúgy ha két alfa nőstény egy társaságba keveredik szerintetek mi fog történni?
Két alfa marad,vagy előbb utóbb az egyik omega lesz?
00:10 ez jó kérdés.
Szerintem egy alfa nő riválisának tekinti a másik alfa nőt, és mindenképpen megpróbál nála jobb nőnek (szebbnek, okosabbnak) feltűnni és megalázni a másikat.
Vagy: ha értelmesebb, akkor nem is áll szóba vele.
Na ná hogy megpróbálják a másikat megalázni hogy ők lehessenek az egyedüli alfák,de ezt mondjuk azonos feltételek mellett (szépség,kisugárzás,ész) hogy tudják eldönteni ki a jobb?
Vagy úgyis kérdezhetném mi kell egy alfa nősténynek,hogy behódoljon egy másiknak?
Hát az alfa nőstény,nők azok a kemény,magabiztos..a nők között a vezetőbb egyéniség,elnetéte a gyengenő,aki nem tugya mit akar..nemtudirányítani céltalan,tartástalan,
alfanőket meglehet törni...de jobb vigyázni vele.. gyengébb férfitársainkat csúnyán tönkreteszik!.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!