Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyenek az alfa nőstények...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek az alfa nőstények (menő nők) és az omega nőstények (vesztes, lúzer nők) Szerintetek?

Figyelt kérdés

Gondolom, a nőknél is van ilyen. Külső belső tulajdonságaik alapján!

Érdekel, hogy ki mit gondol erről!

Fiúk, lányok, kort is írjatok, köszi:)

2009. dec. 5. 21:25
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Én még ilyenről sose hallottam.Akkor mostmár azt is tudom,hogy én egy "omega nőstény" vagyok,király :D legalább majd ha valakitől ezt hallom,tudni fogom,hogy arra céloz,mekkora egy lúzer vagyok :D
2009. dec. 5. 21:31
 2/24 anonim ***** válasza:
0%

hát én úgy gondolom az alfanőstények tökéletes alakjuk van nagy mellük de nem lógós,hanem feszes.lapos hasuk,szép arcúk,

hosszú és dús hajuk van kb.mint egy barbie baba. az "omega"-k ezek ellentétjei.

2009. dec. 5. 21:54
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Hujujuj XD Ezt a kérdést nem értem. Alfa és omega? Szóval lefordítva milyen egy jó és milyen egy kevésbé jó nő? Hát igazából ezt embere válogatja :/ mindenkinek más az alfa és omega.
2009. dec. 5. 21:55
 4/24 anonim ***** válasza:

Az nem omega hanem béta.

Sztem inkább legyen béta. Majd én alfulok. Yeah

2009. dec. 5. 21:55
 5/24 anonim ***** válasza:
70%

Milyen diszkriminatív csoportosítások ezek!

Már ne haragudjatok, de valaki itt írta, h az a menő csaj, ,,aki vékony és feszes a melle"......,,a lúzer meg ezek ellentetje"

Ezek alapján szerinted lúzer, aki nem 50 kilós vasággyal,....csak ,,gratulálni" tudok a felfogásodhoz.Tudod, szerintem az a lúzer, aki ezt így leírta.

Ha te vagy a társaság középpontja és azt hiszed, h minden srác és minden dolog csak körülötted forog, na az a menőség sokak szerint.na szerintem ők a lúzerek.

Lehet, h egy csomó lánynak nem volt még párkapcsolata és nem a társaság középpontja, sőt lehet, h nincs modell alkata és emellett még teljesít is, ők miért lennének vesztesek.

Egyébként meg nincs győztes és vesztes alkat, m olyan úgy sincs, h valaki élete maga legyen a tökély.

2009. dec. 5. 22:51
 6/24 anonim ***** válasza:
Ez a fogalom az állatvilágra is alkalmazható, illetve minden közösségre és a minden szempontból ideális párt jelöli, aki a legtökéletesebb gyermeket nemzi, aki eltartja a családot (az alfa hím esetében), ezért szerintem nem csak külső adottságokra utal. Számítanak a mentális képességek, modor stb.
2009. dec. 5. 22:54
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nincs, nem állatok vagyunk hanem emberek, mindenki viselkedhet dominánsan és alárendeltként is, ahogy neki kényelmesebb, nincs erre ilyen szabály hogy most te így viselkedsz te meg úgy...
2009. dec. 5. 23:13
 8/24 anonim ***** válasza:
Ugyanmár. Ezek léteznek. Csak nézzetek körül a világban.
2009. dec. 5. 23:38
 9/24 anonim ***** válasza:
24%

Hát alfa nőstény-nek tartom pl.Britneyt ő egy kimondottan domináns és szexi nő és nem nézem ki belőle,hogy egy másik nő akaratának behódolna.Omega vele szemben pl. egy auguleira aki az örök második mindenben.

27/f

2009. dec. 6. 00:25
 10/24 anonim ***** válasza:

Alfa szerintem Mészáros Dóra.

23/F

2009. dec. 6. 01:24
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!