Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek az alfa nőstények (menő nők) és az omega nőstények (vesztes, lúzer nők) Szerintetek?
Gondolom, a nőknél is van ilyen. Külső belső tulajdonságaik alapján!
Érdekel, hogy ki mit gondol erről!
Fiúk, lányok, kort is írjatok, köszi:)
hát én úgy gondolom az alfanőstények tökéletes alakjuk van nagy mellük de nem lógós,hanem feszes.lapos hasuk,szép arcúk,
hosszú és dús hajuk van kb.mint egy barbie baba. az "omega"-k ezek ellentétjei.
Az nem omega hanem béta.
Sztem inkább legyen béta. Majd én alfulok. Yeah
Milyen diszkriminatív csoportosítások ezek!
Már ne haragudjatok, de valaki itt írta, h az a menő csaj, ,,aki vékony és feszes a melle"......,,a lúzer meg ezek ellentetje"
Ezek alapján szerinted lúzer, aki nem 50 kilós vasággyal,....csak ,,gratulálni" tudok a felfogásodhoz.Tudod, szerintem az a lúzer, aki ezt így leírta.
Ha te vagy a társaság középpontja és azt hiszed, h minden srác és minden dolog csak körülötted forog, na az a menőség sokak szerint.na szerintem ők a lúzerek.
Lehet, h egy csomó lánynak nem volt még párkapcsolata és nem a társaság középpontja, sőt lehet, h nincs modell alkata és emellett még teljesít is, ők miért lennének vesztesek.
Egyébként meg nincs győztes és vesztes alkat, m olyan úgy sincs, h valaki élete maga legyen a tökély.
Hát alfa nőstény-nek tartom pl.Britneyt ő egy kimondottan domináns és szexi nő és nem nézem ki belőle,hogy egy másik nő akaratának behódolna.Omega vele szemben pl. egy auguleira aki az örök második mindenben.
27/f
Alfa szerintem Mészáros Dóra.
23/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!