Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek az alfa nőstények (menő nők) és az omega nőstények (vesztes, lúzer nők) Szerintetek?
Gondolom, a nőknél is van ilyen. Külső belső tulajdonságaik alapján!
Érdekel, hogy ki mit gondol erről!
Fiúk, lányok, kort is írjatok, köszi:)
Miből gondolod,hogy Mészáros Dóra alfa?
Nekem a magyar celebek közül egy Niki Belucci sokkal alfábnak tűnik. Ha egy közegbe kerülnének szerintem Dórának esélye sem lenne dominálni.
a 27/f voltam.
Alfa nem csak azt jelenti, hogy domináns, nők között igen.
Mint ahogy férfiak közt az alfa hím a "csapatfőnők" egy társaságban.
Amúgymeg könnyedén a kisújja köré csavarja férfiakat.
Kedves 10:09-es, a 22:51-es válaszoló vagyok.
Tévedésben vagy, ha azt gondolod, h lógós a cicim. Ki kell, h ábrándítsalak, mert átlagos testalkattal rendelkezem(se vékony, se molett, hanem inkább sportos)és még se tartom magam menő csajnak.
Azért írtam ezt a válaszomban, mert utálom a csoportosítgatásokat és a ,,mindenkire ráhúzzuk a vizes lepedőt", mert a Te környezetedben biztos mindenki tökéletes és maga a megtestesült menőség. Egyébként Te is biztos menő lánynak/fiúnak tarthatod magad.
Ui.:Tényleg nem vagyok ősbunkó. (köszi) :)
nagyok jó a hozzászólások.
Mondjuk a lógós cici az nem tudom hogy jön ide, mert az alfa nő is szülhet gyereket és akkor lehet hogy nem lesz tökéletes nő.
Inkább a magatartás az érdekes. (az oké hogy minden ffit meghódít, és ez mellé fontos a siker is)
én ilyesmire gondoltam pl:
hogy az alfa nő megtudja a sikerét csinálni, ambíciózus, tehetséges
-rátermett, intelligens, okos
nem hódol be se férfinak , se nőnek.
Hm?
jajj ez olyan kérdés h kinek mi.Persze az alfanő az ad magára,kedves,sportol,jó erőben van..attól nem lesz jobb nő hogy hatalmas dudája van, csak jobban néz ki és csak a melle.. a jó nőnek kis mellekkel is ott van a tűz a szemében,az erotika az ágyban és a kiegyensúlyozottság a kisugárzásban.Nekem ol jobban tetszenek a kisebb,kézbeillő formás mellek.nekem ez az alfanő.Nem a 90F-es vagy a műtött.
27/F
hm és akkormikor jön ez pasiba?
Mert akkor a kedves hasonló felfogású férfiak is nagyot néznének ha ilyen válaszokat kapnának:
alfa: min 190cm,kék szem fekete haj kreol-baba bőr 25cmes farok,formás s.egg,120kg tiszta izom (jah és bmw)
Omega : piacos,átlagos testalkatú,átlagos f.arkú,175cm alatt..wáááááááááááááá a többi nekünk se lenne lényeg.mint pl a belső:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!