Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a körülmetélt Arab fiúk jók az ágyban? Hogy
néz ki a metélt pénisz?
21/30 anonim válasza:
En toletek kapok hanyingert az az igazsag,nem az araboktol.Az arabokrol nagyon sok rosszat lehet hallani,de az a baj hogy szerintem ti ezerszer rosszabbak vagytok,es ez az ami elszomorito, ezen erdemes elgondolkozni. Meg az arabok is ezerszer tobb tiszteletet tudnak nyujtani egy nonek mint ti.
2010. febr. 18. 16:40
22/30 A kérdező kommentje:
Utolsò teljesen igazad van!! :)
èn is ìgy vagyok ezzel...magyar pasik nagyon tutyi-mutyi alakok....ès a többsèg ronda is...
A 23:10-es válaszadó vagyok. Még egy gondolatot az arabok kultúrájáról (nem mellé beszélek, mert volt szerencsém közvetlenül is megtapasztalni az életvitelüket). Amit most leírok az az esetek többségében igaz, a kivételektől pedig elnézést kérek. Amikor egy arab származású és iszlám vallású "páciens" átlépi az országa küszöbét, attól keldve "Allah" nem látja, hogy mit csinál, ezért van az is, hogy irány az első kocsma/szórakozóhely/bár, stb. és ivászat (otthon ugye nem lehet, mert a vallás tiltja). Ugyanez a helyzet az éjszakával is (sötétben "Allah" nem látja). Egy arab is tud kedves és figyelmes lenni egy nőhöz, amíg nem a saját hazájában és kultúrájában él (mondjuk átruccan Európába, vagy akárhova). Kváncsi lennék azoknak a hozzászólóknak az arcára, akik azt állítják, hogy micsoda szuper pasik ezek, amikor ki kellene utazni a pasival a hazájába. Na ott lennének megfosztva minden emberi méltóságuktól, azokról a jogokról nem is beszélve, amik őket "otthon" meilletnék. Volt szerencsém belelátni lyen helyzetbe. A nagy többség egy állat! ...És ez komoly!
2010. márc. 7. 11:15
24/30 anonim válasza:
Nem kotelezo elmenni az arab ferfi hazajaba, itt is lehet elni, mar itt is sokan letelepedtek az arabok, es egesz europaban sok helyen, ugyhogy a nok valaszthatnak olyanokat akik itt elnek, itt mar nem tudnak semmit csinalni olyant amit nem akarsz.
Nem tudom honnan szeded hogy mindegyikuk egy allat, ha tenyleg igy van akkor azt jelenti nagyon jol el tudjak adni magukat es tudnak szeretni, es tudnak tisztelet mutatni, es kedvesek tudnak lenni. A lanyok ugyis oket fogjak valasztani, nem azt aki bunko.
2010. júl. 24. 06:31
25/30 A kérdező kommentje:
szerintem a magyarok mèg nagyon a 19-ik szàzadban èlhetnek vagy èn nemtom....nekem egy csomo marokkoi haverom van (pasik) ès a pasim is marokkoi ès ugyan olyan normàlisan èlnek mint mi...errol ennyit
Igazad van kedves kérdező. Amugy magyar fiu vagyok, metélt, de ez egyáltalán nem számít szerintem.
2010. szept. 22. 20:33
2010.02.18: 16:02 :ES ÍRÓ !!!hA OLVASOD MAJD ÍRJ KÉRLEK :)szerintem teljesen igazad van a mmagyarok csak féltékenyek ,semmit és senkit nem tisztelnek ...persze lehet ,h az Araboknál is van kivétel ,ha egyszer férjet választok :)Nekem Arab kell :)Imádom őket ...egyszerűen megbabonáznak :)
2011. aug. 14. 17:09
30 éves vagyok. férjes. a férjem arab származású. előtte is volt már dolgom 4 különböző arabbal. és rajtuk kivül rengeteg arab ismerősöm van.
persze az arabok közt is vannak mocskos emberek. magyarok közt is.
de ami az ÁTLAG arabokra jellemző:
- kellemes illat
- gyönyörű szikrázóan fehér fogsor
- edzett test
- szexi szőrzet (nem borotvált menyét)
- beszédesek,érdeklődőek,mindig van téma!
- meghallgatnak minden gondod bajod.
- szórakoztatóak,viccesek. mellettük sosem unatkozol
- hihetetlenül családcentrikusak. 1. a család 2. a munka
- nagyon tudnak udvarolni,jellemző rájuk a romantika
- az ágyban SZENVEDÉLYESEK nagyon!! és nagy a péniszük.. általában
2011. aug. 15. 22:36
ja és mégvalami.. van tartásuk,szenvedélyesek,egzotikusak.
ellenben a magyar férfiak: papucskák, tutyimutyik,edzzetlenek,szerencsétlen munkanélküliek panelházban.
2011. aug. 15. 22:37
Én nem tudom, hogy hogy vannak ezzel az arabok, de nekem csak hátrányom származott eddig abból, hogy levágták a fitymámat....
2012. jan. 16. 18:13