Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a körülmetélt Arab...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a körülmetélt Arab fiúk jók az ágyban? Hogy néz ki a metélt pénisz?

Figyelt kérdés
Én azt is hallottam hogy a metélés miatt nagyobb/eröteljesebb lesz a magömlésük is.És hogyan néz ki a metélt pénisz?
2009. dec. 5. 20:19
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Mert hülyén lett felfogva a kérdés..az Arab szórol már egyböl a koszos állatok jutnak az eszetekbe akik magyarban vannak!igen ezt el ismerem!de nem az ilyen patkányfejü cigány sötétbörü turbánosokrol beszélek....áhhh mind1 :S
2009. dec. 5. 22:23
 12/30 anonim ***** válasza:
90%
Kedves kérdező! Persze, hogy nem szabad általánosítani, csak szerintem neked nem nagyon jön le, amit már az egyik válaszadó megfogalmazott. Megpróbálom én is, csak érthetőbben. Az arabok teljesen más kultúrát képviselnek, mint pl. mi európaiak. Ez igaz az öltözködésükre, a vallásukra, az életvitelükre, a szokásaikra, és így tovább. No és persze a szexuális kultúrájuk is más! El kell gondolkodni rajta, hogy érdemes-e olyan kultúrába tartozó pasival kipróbálni, aki pusztán szexuális kielégülése tárgyának tekint egy nőt, és ezen kívül se többnek, se kevesebbnek (azoktól az araboktól meg elnézést kérek, akik nem ilyenek, de szerintem ők a jelentős kisebbséget képviselik a társadalmukban). Egyes arab országokban nem anyakönyvezik a nőket, kvázi az se tűnik nagyon fel, ha csendesen elhantolják a sivatagban valahol. A vér pedig nem válik vízzé! Viselkedhet egy arab Európában "európaiul", ha hazatér, visszatérnek a szokásai is. Én a helyedben nem erőltetném a kérdést, de ez csak az én véleményem. Inkább azt kívánom, hogy akadj össze egy igazi "lepedőzsonglőr" magyar fiúval, aki tudja azt nyújtani neked, amit Te szeretnél!
2009. dec. 5. 23:10
 13/30 anonim ***** válasza:
a 23:10-es hozzászóló F/41
2009. dec. 5. 23:11
 14/30 anonim válasza:
51%
mint SP feje, rá kell nézni mint egy fasz
2009. dec. 5. 23:23
 15/30 A kérdező kommentje:

A legértelmesebb választ az utolsó elötti embertöl kaptam. Köszönöm 23:10 !

dE AMUGY NEM KELL NEKEM ARAB!!...ez csak egyszerü kérdés volt mert ezeket hallottam.... :)

2009. dec. 5. 23:38
 16/30 anonim ***** válasza:
33%
Hát nemtom mitől lennének ezek a mocskok jók az ágyban. Maximum azért, mert leszorítják a nő fejét, meg megtépik a haját. Meg büdös mocskos állatok és ez izgató tud lenni valakinek. A büdös mosatlan farok.
2009. dec. 6. 00:57
 17/30 anonim ***** válasza:
2009. dec. 6. 01:14
 18/30 anonim ***** válasza:

Ennyit a büdös mocskos állatokról:

A folyóirat egy másik számában körülmetélt férfiakat kérdeztek meg állapotukról. A kiértékelés során fizikai, pszichikai és szexuális panaszok hosszú listája született meg. Sokan a hímvessző érzéketlenségéről számoltak be, míg mások egyéb szexuális zavarokról. A Journal of Sex Research öt, felnőtt korban körülmetélt férfit szólaltatott meg, akik szintén a hímvessző érzékenységének elvesztésétől szenvednek.

2009. dec. 6. 01:19
 19/30 anonim válasza:
75%
Nem tudom szerintetek ha ilyen mocskos budos allatok az arabok akkor miert szeretik a lanyok annyira oket? Es miert mennek mas orszagbeli ferfiakhoz ha ti annyira jok vagytok? Azert mert ti vagytok mocskos budos bunko allatok. Errol ennyit.
2010. febr. 18. 15:32
 20/30 anonim válasza:
87%

Sose tudnek leallni mar egy ocska magyarral,ilyen tutyi-mutyi szar ferfiakkal mint ti,akik anelkul hogy tudnak mirol beszelnek jar a pofajuk. Az arab pasik jok, es kedvesek, es jok az agyban, gyengedek es nagyon tudnak szeretni,ugy ahogy ti soha nem fogtok tudni.Hat ez az amiert oda vannak a nok,toluk megkapjak a gyengedseget, a szeretetet es egy igazi ferfit kapnak nem egy idiotat.

Ti csak almodozhattok arrol hogy egy no ugy imadjon titeket ahogy oket imadjak a nok.

Es ti vagytok budosek, az arabok nem budosek, legalabbis akivel en voltam, sose lattam ilyen tiszta,szep fogazatu,jo illatu ferfit mint o,ugyhogy ti csak irigyek vagytok mert gyenge szar pasik vagytok.

2010. febr. 18. 16:02
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!