Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a körülmetélt Arab...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a körülmetélt Arab fiúk jók az ágyban? Hogy néz ki a metélt pénisz?

Figyelt kérdés
Én azt is hallottam hogy a metélés miatt nagyobb/eröteljesebb lesz a magömlésük is.És hogyan néz ki a metélt pénisz?
2009. dec. 5. 20:19
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
90%

[link]

"Hogy néz ki a metélt pénisz?"

Nincs fityma a makkon.

De ugyanez érhető el, ha figymaszűkületed volt és el kelett távolítani teljesen vagy részlegesen (azthiszem itt teljesen eltávolítják).

2009. dec. 5. 20:31
 2/30 A kérdező kommentje:
Fityma szükületem nem lehetett mert LÁNY VAGYOK! :D
2009. dec. 5. 20:33
 3/30 anonim ***** válasza:

Jó neked!

De nem írtad, hogy hány éves vagy és milyen nemű, én meg nem vagyok se jós se távgyógyász.

2009. dec. 5. 20:47
 4/30 anonim ***** válasza:
35%
Ne feküdj le mocsok arabbal. Semmitől se jobb az, mint egy magyar. Maximum hoz valami egzotikus betegséget azt utána terjeszted közöttünk. Mocskok.
2009. dec. 5. 21:17
 5/30 anonim ***** válasza:
7%

Egy undorító mocskos arabbal?????

Tudod milyen egy arab fa*sz?

-- a nőt csak használati tárgynak tekinti , guminőnek

--és kb. 1 perc alatt magömlést kapnak.

Tuti sza*r mind az ágyban!

Ja, és melletted a szamárral és a tevével és a beduin pásztorokkal is van nemi kapcsolata.

2009. dec. 5. 21:29
 6/30 A kérdező kommentje:

Sosem fekszek le mocskos emberekkel...lol :D

ha egy arabbal összehoz a sors akkor biztos hogy egzotikus és tiszta lenne....Amugy ugyan úgy vannak mocskosok magyarok között is mint az Araboknál...meg mint minden más népnél...lol :D

2009. dec. 5. 21:32
 7/30 A kérdező kommentje:
Látom félre van értve a kérdés....Én nem a magyarországon élö Arabokról beszélek....hanem olyanokrol mint pl a Marokkóiak...róluk azt hallottam hogy helyesek és hogy jól bánnak a nökkel...
2009. dec. 5. 21:35
 8/30 anonim ***** válasza:
26%
Mocsadék arabok. Minek akarsz hozzáérni ilyenhez? Nem érzel hányingert? Ráadásul még a farkát is belédrakja??? A legintimebb helyre? Magadba engeded a szennyet? Rádnéz azzal a mocsadék arab fejével és belédtölti a büdös fehér ondóját, hát ennél undorítóbb dolgot el sem tudok képzelni. Persze, hogy van magyarok közt is gázos ember. De azért arabbal???
2009. dec. 5. 21:36
 9/30 A kérdező kommentje:
DE FOGJÁTOK MÁR FEL HOGY ÉN NEM AZ OLYAN FAJTÁKROL BESZÉLEK AKK MAGYARBAN VANNAK!!AKIK MAGYARBAN VANNAK AZOK OLYANOK MINT A MOCSKOS TÖRÖKÖK!!!...ÉN NEM SZAUD ARABOKROL MEG AZ ILYEN FOGATLAN MOCSKOS FAJTÁKROL BESZÉLEK..!
2009. dec. 5. 22:04
 10/30 anonim ***** válasza:
58%
És te mit kiabálsz?
2009. dec. 5. 22:19
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!