Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, Egy izmos férfi test...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, Egy izmos férfi test sokkal vonzóbb mint egy kis pocakos átlagos test?

Figyelt kérdés
Gondolom volt már ez a kérdés ezerszer de én is megkérdezem, hogy 20 évesen késő elkezdeni gyúrni, hogy jól nézzek ki? És a lányoktól meg: Melyik a jobb férfi test, a kicsit pocakos, vagy a kemény kigyúrt, kockás?
2009. dec. 5. 18:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Nekem is a kis pocak jon be. :)

Lehet azert, mert en se vagyok egy deszka, es hulyen neznek ki egy csontos gyerek mellett. De egy rubikkocka hasu pasi mellett is. XD

19/l

2009. dec. 6. 14:54
 22/26 Edward Cullen ® válasza:
nem kell annyira kigíúrtnak lenned, persze fel kell állítanod egy edzéstervet...ezalatt azt értem nem muszály úgy kinézni mint Schwarzenegger de azért látszon ,h gyúrsz jah jobban néz ki...
2009. dec. 9. 19:36
 23/26 anonim válasza:
szerintem sokkal izgatóbb egy szálkás férfitest mint egy pocak. a mostani barátom is szálkás, és szex közben egyszerűen "széétesek" mikor nézem. ellenben a pocakos exemmel. (:
2011. júl. 31. 17:31
 24/26 anonim válasza:

Cső

Ne higyj azoknak akik azt mondják menj el kondiba.Azt meg főleg nem hogy 2-3 hónap alatt jól fogsz kinézni.Gondold csak meg hányan járnk 3 hónapig kondiba és semmi sem látszik rajtuk.Vagy ha igaz lenne a világ 60-65% a kilenne gyúrva.

Vedd meg a Fegyencedzés c. könyvet 4000 ft + ha olyan helyen vagy házhozszállítás.Nagyon megéri a természetes edzésről ír.(fekvő guggolás húzódkodás lábemelés kézenállásba fekvő) és az a lébyege hogy mindeg gyaka 10. lépés a Mester lépés és ha azt eléred képes leszel 1. kezes fekvőre húzódzkodásra guggolásra kézenállásba végzett fekvőre.NEM KELL HOZZÁ HAVI BÉRLET 2000-3000 FT EGY HÓNAPRA MINDIG.Kell hozzá a könyv, egy kosárlabda és egy húzódkodó rúd.HOsszú távon anyagilag is jobban megéri.

Na meg persze futócipő és havi bérlet úszásra.

Mellette ELMÉSZ FUTNI ÉS ÚSZNI!!! és jól fogsz kinéni de nem úgy mintha felfújtak volna de látszik azért a bicepsz tricepsz kockahas hát váll comb izom stb Én is ezt csinálom

MELLETTE MÉG HELYESEN TÁPLÁLKOZOK.Én ezt úgy értem hogy.

Reggel felkelek megyek futni, lefürdök. Bőséges reggeli mert a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Délelötti uzsonna közepesen bőséges.Ebéd bőségesen. Déután olyan 3-4 óra között uzsonna közepesen bőséges (energiában gazdag fehérja stb)És utána edzek 2óra 2és fél órát. Lefürdök Olyan fél 8 és 8 között bőséges vacsora és utána már semmi nasi ezért eszek bőségesen vacsorát.Mégegyszer mondom fél 8-8 közööt (legkésöbb 8 órakkor) megvacsorázok és utána semmi nasi és az kitart reggelig.Napi 5-ször étkezek és elég

MIT JELENT A BŐSÉGES ÉTKEZÉS.::Azz hogy olyan nagy mennyiségű ételt eszek addig amíg telen nem leszek. magyarul addig eszek míg jól nem lakok igazi nehéz ételekkel.

Reggelidben legyen fehérje pl tojás. tej, sajt Illetve igyál mellé frissen facsart narancs dzúzt a vitamin miatt

Mit JELENT A KÖZEPESEN BŐSÉGES KOSZT: azt hogy akkkor olyanokat eszek ami telen van vitaminokkal és oylan dolgokkal ami a sport embernek kell pl fehérje. stb.

Ilyan kor egyél sok gyümölcsöt és zöldséget uzsonnára mellé olyan dolgokat ami az edzéshez kell fehérje pl tojás szénhidrát stb.

DE A 2 LEGFONTOSABB TOLOG HOGY MINDEN EDZÉS ELÖTTT 15.25 PERC NYÚJTÁS HOGY BEINDULJANAK AZ IZMOK.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÉS AMI ENNÉL IN FONTOSABB KÉRD KI ORVOSOD, HÁZIORVOSOD VAGY VALAMILYEN ORVOS TANÁCSÁT HOGY HOGY ÁLJÁLL NEKI AZ EDZÉSNEK EZ NAGYON FONTOS PL AZÉRT MERT LEHET HOGY ASZTMÁS VAGY VAGY ALLRGIÁS VAGY VAAN SZÍVPROBLÉMÁD VAGY ESTLEG TÚLSÚLYOS VAGY...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ezért mindenféleképp kérd ki orvosod véleményét.!!!!!!!!!!

Mert ne feledd MI CSAK HÉTKÖZNAPI EMBEREK VAGYUNK AKIK A SAJÁT VÉLEMÉNYÜK ALAPJÁN AD TANÁCSOTT.De egyikünk se orvos

Remélem segíthettem.Jóó edzést kívánok.És sok szerencsét.

Cső

2012. márc. 10. 10:41
 25/26 anonim válasza:

Utó utóirat amit elfelejtettem írni ami még az előző 2 dolognál is fontosabb

LEGYEN MEG A KELLŐ FOLYADÉKMENNYISÉGED ((DE AZ VÍZ LEGYEN NE VALAMI CUKROZOTT LÖTTY)))))))))éS EDZÉS UTÁN EGY OLYAN 10-15 PERCIG BÍRD KI HOGY NEM ISZOL. MONDJUK EDZÉS UTÁN AMÍG ENGEDED A KÁPBA A VÍZET ÉS BELEÜLSZ ÉS MEGMOSAKSZOL (HAJMOSÁS ILLETVE TUSFÜRDŐVEL HOGY NE LEGYÉL BÜDÖS UGYE)))

uTÁNA IGYÁL INKÁBB ÉN ÚGY SZOKTAM...VISZEK FÖL MAGAMMAL EGY 1,5 LITERES VIZET ÉS MIUTÁN VÉGEZTEM A MOSAKODÁSSAL A VÍZBEN AMÍG BENNE VAGYOK UGYE A KÁDBAN SZÉPEN KORTYONKÉNT ELFOGYSZTOM.(NAGY KORTYONKÉNT XD NEM BIROM MÁR TOVÁBB AZÉRT)))

DE KOMOLYRA FORDÍTVA EDZÉS UTÁN 2 LITER 2,5 LITER VÍZ ELFOGYSZTÁSA HOGY NE SZÁRADJ KI ÉS HOGY AZ ELVESZTETT FOLYADÉKOT PÓTOLD

DEEEEE MIN 1,5 LITER DE SZERINTEM AZ KEVÉS MINIMUUUM 2 LITER

DE HA NEM BÍRSZ ANNYIT MEGINNI NEM BAJ KORTYONKÉNT IS MEG LEHET MONDJK 1 PERCENKÉNT 3 DECILITER DE HA BIROD 0,5 LITER IS MEHET AZ A LÉNYEG HOGY A VESZTETT FOLYADÉKODAT PÓÓÓÓTOOOOOLDDDDDD

REMÉLEM ÉRTED HOGY ITT MIRŐL BRÓBÁLOK BESZÉLNI JOBBAN NEM BÍRTAM MEGFOGALMAZNI

2012. márc. 24. 12:07
 26/26 anonim ***** válasza:
kemény izmos férfias a király
2015. ápr. 11. 17:49
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!