Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, Egy izmos férfi test sokkal vonzóbb mint egy kis pocakos átlagos test?
én speciel undorodom a kigyúrt majmoktól...
nekem az jön le az olyanokról, hogy nagyarcú s_ggfejek, még akkor is, ha nem azok.
pedig tudom, hogy nem szabad külsőről ítélni :S
Ne gyúrj, ússz.
Menj naponta futni (ne betonon mert szétmegy a térded) állóképességed nő. Ússz ha teheted, minden izmot megmozgat, mellette annyit ehetsz amennyit akarsz. Naponta fekvőtámasz, felülés futás előtt után. Nem leszel kigyúrt, izomagyú állat, de lerí, hogy foglalkozol magaddal és jó kondiban vagy.
Bocs, hogy férfiként beleszövegelek.
19/F
Az én barátom pocakos, nem nevezném vékonynak(de nem kövér). Nekem nagyon bejön..a kigyúrt férfi test látványa egyáltalán ne izgat fel,sőt,némelyik egyenesen taszít. A vékonyabb fiúk sem igazán jönnek be. Én a pocakosra szavazok.
21/L
19f köszi a tanácsot. Jöhetnek még ilyenek nyugodtan.
21l, meglepődtem. :)
menny gyúrni
jól eltelik az idő és olyan 2-3 hónap alatt fejlődsz is
Elkezdeni sosem késő :)
Én azt szeretem, ha egy pasi nem építi magát, csak mozog. És bírjon el :D Hegyen felfelé ne szuszogjon jobban, mint én. Egy kis pocak belefér, az még aranyos is :) 18/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!