Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, Egy izmos férfi test...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, Egy izmos férfi test sokkal vonzóbb mint egy kis pocakos átlagos test?

Figyelt kérdés
Gondolom volt már ez a kérdés ezerszer de én is megkérdezem, hogy 20 évesen késő elkezdeni gyúrni, hogy jól nézzek ki? És a lányoktól meg: Melyik a jobb férfi test, a kicsit pocakos, vagy a kemény kigyúrt, kockás?
2009. dec. 5. 18:00
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Az izmosra szavazok,de nem a felfújt izmokra hanem a szépen kidolgozottra pl ien: [link]
2009. dec. 5. 18:05
 2/26 A kérdező kommentje:
hát igen, irigylem... :)
2009. dec. 5. 18:07
 3/26 anonim ***** válasza:

én speciel undorodom a kigyúrt majmoktól...

nekem az jön le az olyanokról, hogy nagyarcú s_ggfejek, még akkor is, ha nem azok.

pedig tudom, hogy nem szabad külsőről ítélni :S

2009. dec. 5. 18:07
 4/26 anonim ***** válasza:

Ne gyúrj, ússz.

Menj naponta futni (ne betonon mert szétmegy a térded) állóképességed nő. Ússz ha teheted, minden izmot megmozgat, mellette annyit ehetsz amennyit akarsz. Naponta fekvőtámasz, felülés futás előtt után. Nem leszel kigyúrt, izomagyú állat, de lerí, hogy foglalkozol magaddal és jó kondiban vagy.

Bocs, hogy férfiként beleszövegelek.

19/F

2009. dec. 5. 18:09
 5/26 anonim ***** válasza:

Az én barátom pocakos, nem nevezném vékonynak(de nem kövér). Nekem nagyon bejön..a kigyúrt férfi test látványa egyáltalán ne izgat fel,sőt,némelyik egyenesen taszít. A vékonyabb fiúk sem igazán jönnek be. Én a pocakosra szavazok.

21/L

2009. dec. 5. 18:14
 6/26 A kérdező kommentje:

19f köszi a tanácsot. Jöhetnek még ilyenek nyugodtan.

21l, meglepődtem. :)

2009. dec. 5. 18:25
 7/26 anonim ***** válasza:

menny gyúrni

jól eltelik az idő és olyan 2-3 hónap alatt fejlődsz is

2009. dec. 5. 18:35
 8/26 anonim ***** válasza:

Elkezdeni sosem késő :)

Én azt szeretem, ha egy pasi nem építi magát, csak mozog. És bírjon el :D Hegyen felfelé ne szuszogjon jobban, mint én. Egy kis pocak belefér, az még aranyos is :) 18/L

2009. dec. 5. 18:40
 9/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én jobban szeretem az inkább vékony alkatú embereket, mármint fiúban XDXD. Valahogy nekem is az jön le az ilyen kockahasú majmokról, hogy beképzelt, nagyképű emberek, akiket csak a külsőségek érdekelnek, és azt hiszik, hogy csak az izom van rajtuk, ami megfoghat egy nőt... Persze az ilyenek legtöbbjében tényleg csak az izom fogja meg a nőt. XD Márakinek persze bejönnek az izmok. :D
2009. dec. 5. 18:55
 10/26 A kérdező kommentje:
Hát ez érdekes...
2009. dec. 5. 18:58
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!