Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, Egy izmos férfi test...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, Egy izmos férfi test sokkal vonzóbb mint egy kis pocakos átlagos test?

Figyelt kérdés
Gondolom volt már ez a kérdés ezerszer de én is megkérdezem, hogy 20 évesen késő elkezdeni gyúrni, hogy jól nézzek ki? És a lányoktól meg: Melyik a jobb férfi test, a kicsit pocakos, vagy a kemény kigyúrt, kockás?
2009. dec. 5. 18:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

én az izmosan pocakosra szavazok:D:D:D

legyen rajta ez is az is.. minimálisan látszodo hasizom.. de sakkozni már nem akarok rajta

ja és soha nem késö elkezdeni, csak kitartás kell hozzá

20L

2009. dec. 5. 18:59
 12/26 anonim ***** válasza:

Simán belefér a pocak, de nem a löttyedt! Számomra az a fontos, hogy úgy nézzen ki mint egy férfi, ne pedig úgy, mint egy fejlődésben visszamaradott fiúcska! Legyen nagy (nem kövérségre értem), vállas, szóval úgy összességében férfias!

(Bár van párom és ő a tökéletes számomra, vakságot nem fogadtam... [link] --hmmmm)

2009. dec. 5. 19:03
 13/26 A kérdező kommentje:

Aha hát nagyából ilyen alkatom van, és kb ilyen szőrös vagyok. Vannak nők,lányok akiknek ez jön be???

Nem hiszem el. :)

(Nem vagyok ilyen kopasz) :)

2009. dec. 5. 19:08
 14/26 anonim ***** válasza:
Igen van, pl nekem! A párom is hasonló, mint a képen lévő Jason Statham.Na így néz ki egy férfi!
2009. dec. 5. 19:11
 15/26 A kérdező kommentje:
Jaj dejó:) megnyugodtam de azért megyek gyúrni. :) (aki szingli vagy csak unatkozik írhat bátran) bp 20f
2009. dec. 5. 19:13
 16/26 anonim ***** válasza:
Hát mindenképp vonzóbb, mint egy agyongyúrt pasi,meg mint egy szőrtelenített, anorexiás metroszexuális "alfahím". Szerintem jó pasi lehetsz!!
2009. dec. 5. 19:21
 17/26 anonim ***** válasza:
Hát ha elkezdel tornázgatni,kb. 3 hónap után lehet majd látni,h el kezdel fejlődni és kb. fél év után már látszani is fog,h sportolsz.Az tuti,h 21éves korodra jól nézhetsz ki és szerintem az még bőven fiatal embernek számít!XD
2009. dec. 5. 19:22
 18/26 anonim ***** válasza:
milyen magas vagy?
2009. dec. 5. 19:42
 19/26 A kérdező kommentje:
Ok köszi a biztatásokat, 178cm.
2009. dec. 5. 20:06
 20/26 A kérdező kommentje:
Mondom ha kíváncsi valaki egy ilyen pasira mint amiről szó vagy az írjon bátran. :)
2009. dec. 5. 20:07
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!